Driftledare till Eriksberg och Gubbängen

Driftledare till Eriksberg och Gubbängen

Till Keolis depåer i Eriksberg och Gubbängen söker vi nu på heltid ett par driftledare . Tillsammans med trafikledningen och verkstaden löser du akuta händelser på linjen och bemannar våra bussar.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Som drifledare planerar du den aktuella trafikdagen på ett produktionssäkert och resurseffektivt sätt. Du fungerar som arbetsledare och löser i samarbete med trafikledningen och verkstaden akuta händelser på linjen och bemannar bussarna. Som driftledare tillsätter du också vakanta tjänster, tar emot sjuk- och friskskrivningar, hanterar akuta personalfrågor samt registrerar arbets- och frånvarotid. Du ansvarar även tidvis för bussutsättningen.

Vidare skriver du dagliga rapporter och registrerar vad som har hänt under dagen. Du måste därför vara bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

I tjänsten ingår utbildning till certifierad driftledare. Vid slutet av utbildningen gör du ett prov och kravet är att du blir godkänd.

Tjänsten är på heltid, skiftarbete förekommer.

Det här behöver du ha

För att kunna söka tjänsten ska du ha detta:
  • Goda datakunskaper
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • God erfarenhet av verksamheten eller branschen
Har du dessutom detta är det meriterande:
  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Kunskap om avtal, arbetsrätt och arbetsmiljö
  • Erfarenhet och kunskap av Hastus
  • Kunskaper om trafikområde SSV
Vi söker dig som är en flexibel person med god förmåga att snabbt hitta lösningar. Du kan ta egna initiativ och har förmågan att prioritera bland de uppgifter som ska lösas. Du ska också, ofta under tidspress, kunna hantera kontakten med ett stort antal människor, något som kräver goda ledaregenskaper och en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du har en vilja och förmåga att arbeta i team, och har en helhetssyn på företagets verksamhet.

Det här får du av oss

Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Du har nära till din chef som stöttar dig och kan svara på dina frågor. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du

Vill du vara med på vår resa? Välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Berätta varför just du skulle passa som driftledare. Sista ansökningsdag är den 29 juli 2018.

Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen, där vi tittar på dina kognitiva förmågor och säkerställer att vi personer som passar för tjänsten. Urval kommer ske löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta

Rekryterare Britt-Marie Sjöblom Hammel på telefon 08 5190 22 86.

Facklig representant för Unionen är Klas Wallin på telefon 070-602 67 74

Mellan 25 juni till 22 juli kommer vi ha begränsade möjligheter att svara på frågor.
Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 29 juli (13 dagar kvar)