Bli bussförare i Stockholm-kostnadsfri utbildning

Bli bussförare i Stockholm-kostnadsfri utbildning

Nu har du som är serviceinriktad och tycker att det skulle vara spännande och roligt att vara bussförare chansen. Vi söker just nu deltagare till våra bussförarutbildningar som startar under hösten -18 och våren -19. Utbildningen är kostnadsfri och pågår i 12-14 veckor. Efter godkänd utbildning ger vi dig ett heltidsarbete på någon av våra bussdepåer i Stockholmsområdet.

Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Det här behöver du ha

för att söka utbildningen till bussförare
  • B-körkort
  • Minst 1 års körvana
  • Svenska i tal och skrift.
  • Vara minst 24 år
  • Merit är om du redan har ett körkortstillstånd för buss.
Det här får du av oss

Hos Keolis får du en bussförarutbildning med Yrkeskompetensbevis, en omfattande introduktionsutbildning samt linjekännedom.

Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden på olika produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.

Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan.

Vi använder oss av onlinetester, körtester och intervjuer i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats

Sista ansökningsdag är den 28 okt 2018.

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta på Keolis eller vanliga frågor om processen, besök vår hemsida http://www.keolis.se/jobba-hos-oss.html

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 28 okt (6 dagar kvar)