Mekaniker – Kendrill

Mekaniker – Kendrill

Om oss
Kendrill är ett ungt och snabbväxande företag, faktiskt redan Sveriges största uthyrare av rivningsrobotar och hydraulspräckare och vi fortsätter att växa när vi nu söker efter en mekaniker till vårt kontor i Stockholm.

Vi på Kendrill erbjuder professionell utrustning för demolering, håltagning och berg, allt detta med ett stort fokus på våra kunder. Vi brinner för service och har vår gedigna kompetens inom området som grund för att hjälpa våra kunder med allt från uthyrning, reparation, service och rådgivning.

Allt detta i en entreprenöriell miljö med ett högt tempo bland drivna kollegor som brinner för sitt arbete.

Vad vi kan erbjuda dig
Du kommer i rollen som mekaniker att hamna i en spännande miljö med trevliga kollegor som på daglig basis arbetar för att stötta våra kunder. Vi har ett stort fokus på våra medarbetare och erbjuder därför också bra förmåner till alla våra anställda. Hos oss arbetar vi också aktivt med att kompetensutveckla vår personal och arbetar aktivt med att utvecklas som team. Du kommer också till ett bolag som växer snabbt, ett bolag där vi värdesätter nya tankar och idéer där vi hela tiden försöker att hitta sätt att bli bättre på där just du kan få möjligheten att vara med och påverka vår fortsatta resa.

Vad du ska göra
I rollen som mekaniker kommer du att utgå från vår depå i Stockholm och där i nära samarbete med dina kollegor hjälpa våra kunder genom att arbeta med bland annat:
  • Serva, felsöka och reparera våra egna och kunders maskiner
  • Ta emot och lämna ut hyresmaskiner
  • Funktionskontroll och tvätt av maskiner vid retur från våra kunder
  • Kundmottagning och rådgivning på plats och över telefon
Vem du är
För att passa in i den här rollen ser vi att du har ett genuint intresse för området, någon som verkligen gillar att "meka" och är intresserad av tekniken. Vi ser även gärna att du är strukturerad som person och är starkt serviceminded där du alltid har kundens upplevelse i fokus. Du bör slutligen även vara samarbetsorienterad, detta då vi är ett litet team där vi hela tiden behöver stötta varandra.

Andra krav är:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet från liknande arbete och bransch
  • Datorvana, officepaketet
Din ansökan
Om du tror att detta kan vara något för dig så vänligen skicka in din ansökan till oss genom att bifoga ditt CV. I den här rekryteringen tillämpar vi ett löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Har du eventuella frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Mikael Nylander, mikael.nylander@kendrill.se

Har du eventuella frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rizah Ferati, rizah@northcastleab.com

Vill du veta mer om oss så hittar du mer information här: http://kendrill.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://kendrill.se/
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren