Account Manager / Säljansvarig

Account Manager / Säljansvarig

Arbetsbeskrivning

Som säljansvarig kommer du jobba med uppsökande försäljning och vara Kendrills huvudsakliga representant ute hos kunderna. Du kommer ha stor frihet att forma dina dagar men också krav på initiativ- och beslutsförmåga i syfte att uppnå resultat. Du utgår från Stockholm och till din hjälp kommer du framförallt jobba nära VD men du kommer också kunna bolla frågor och idéer med depåansvarig och serviceansvarig i både Stockholm och Göteborg. Rätt person kommer erbjudas en marknadsmässig lön, prestationsbaserad bonus, förmånsbil, försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag mm. men framförallt ett spännande jobb och trevliga kollegor.

Personliga egenskaper

Våra värdeord är Snabbhet, Enkelhet och Stolthet; det betyder att du som person behöver vara snabb och drivande i ditt arbete, flexibel och enkel i ditt samarbete och noggrann med det du gör så att både du och företaget kan vara stolta över ditt arbete. Arbetstempot är högt och vi förväntar oss också att du själv kan, och tycker om att, lösa problem som uppstår.

Krav

Du ska ha arbetslivserfarenhet från uppsökande försäljning

Du ska ha erfarenhet från rivnings och/ eller håltagningsbranschen

Du ska ha B-körkort

Du ska ha en god förmåga i att läsa, skriva och räkna

Du ska vara social och kundorienterad

Du ska vara självdriven tycka om att pusha dig för att nå resultat

Du måste vara bekväm i att lyfta telefonen och ringa kunder varje dag - du skapar dina dagar själv

Hur du söker

Låter detta som en spännande resa du vill vara med på, maila din ansökan till rekrytering@kendrill.se. Frågor kring tjänsten besvaras också per mail.

Ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev (ska innehålla information om dig som person och varför du söker dig till oss och till tjänsten)
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kendrill.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kendrill AB är ett entreprenöriellt bolag som hyr ut och säljer specialiserade maskiner & tillbehör till bygg- och anläggningsbranschen. Vi är sedan länge etablerade i Stockholm och har nyligen också slagit upp portarna i Göteborg. Kendrill har nyligen bytt ägare och nu börjar nu en expansiv fas där vi utökar både geografin och produktutbudet. Ett viktigt led i detta är få in en driven säljare som tar ansvar för vår tillväxtresa. Lockas du av affärer, teknik och frihet att fatta beslut? Är svaret ja, läs vidare i annonsen!

Mer information om Kendrill hittar du på www.kendrill.se