Säljare av kassasystem sökes.

Säljare av kassasystem sökes.

Vi är i en
expansiv fas och behöver säljare som kan arbeta självständigt men ändå vara en del i ett säljteam. Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i karriären. Vår personal är vår största tillgång, vi ger dem de allra bästa förutsättningarna att växa både som människa och i karriären. I rollen som fältsäljare besöker du butiker och restauranger och bearbetar såväl nya som befintliga kunder. Fokus kommer att vara ny kundsbearbetning.


Som säljare hos oss erbjuder vi dig:
  • Attraktiv lön
  • Självständigt jobb under ansvar
  • Arbete i ett litet säljteam med en teamledare som
ger dig daglig coaching
  • Möjlighet till snabb karriär.
  • Att utvecklas inom försäljning
Du kommer att ingå i ett positivt och tävlingsinriktat team bestående av juniora och seniora säljare. Som säljare hos oss är du ansvarig för hela säljprocessen - du bokar själv in dina besök och skapar möten med kunderna i deras företag där du kartlägger kundens behov och demonstrerar vårat egenutvecklade kassasystem
TruePOS. Ditt arbetsområde är i huvudsak Stockholmsregionen.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Erfarenhet från restaurangbranchen är bra men inget krav. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Du behöver ha B-körkort.

Välkommen att skicka ditt CV till ledning@kassacentralen.se

Vi tillämpar löpande utval.

Har du frågor om tjänsten ring Ulf Ericsson 0705-982405

Sätt igång och ansök!
Mer info
Kontaktperson Ulf Ericsson
Email Mejla Ulf Ericsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kassacentralen.se
Sista ansökningsdag 1 maj (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KassaCentralen är en av de ledande inom branschen. Vi är totalt 21 personer som arbetar här och vårt huvudkontor ligger i Malmö men vi har även kontor i Stockholm och Gävle för att kunna erbjuda support över hela landet.
Från våra kontor utgår vi och tar emot våra kunder. Vi ger även service på plats ute i butiker, restauranger och nattklubbar.

Vi utvecklat en egen programvara, TruePOS för kassasystem och den uppdateras kontinuerligt.