Projektledare inom plåt till Karlaplans Plåtslageri

Projektledare inom plåt till Karlaplans Plåtslageri

Vi är en heltäckande takentreprenör med uppdrag i hela Stor Stockholm.
Exempel på uppdrag är takrenoveringsarbeten på innerstadsfastigheter, kulturhistoriskt värdefulla byggnader, tätskiktsarbeten av papp och duk, totalentreprenader i samband med uppförande av takterrasser och helhetslösningar i form av service och skottningsavtal. Vi utökar inom området byggprojektledning och söker ytterligare en projektledare.
I denna tjänst får du jobba tillsammans med erfarna kollegor i stimulerande och roliga projekt.

Vi erbjuder

Kundernas förtroende för vårt sätt att genomföra uppdrag skapar förutsättningar för nyanställning av en byggprojektledare. I din roll ansvarar du för att leda och utföra byggarbetet så att det utförs enligt kundens önskemål och inom överenskomna tekniska, ekonomiska och tidsmässiga ramar. Våra uppdrag kan omfatta kalkyler, projektledning inom olika typer av byggnadsentreprenader samt kontroll och besiktning.
Du utgår från vårt kontor i Hägersten, Stockholm, men kommer med största sannolikhet att förflytta dig mellan kontoret och projektets arbetsplats beroende på uppdragets karaktär.

Vi söker

Vi söker dig som har solid erfarenhet av projektledning inom byggnadsplåt, alternativt att du har likvärdig och gedigen kunskap förvärvad genom arbetslivet. Samarbetsvilja och förmåga att skapa goda relationer till både kollegor och kunder är värdefulla personliga egenskaper. Rätt attityd och engagemang är något vi värdesätter. Du är affärsmässig, drivs av resultatmål och är nyfiken på att lära och växa! Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i både i svenska och engelska då detta är arbetsspråken. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men samtidigt ödmjuk. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.
Nedanstående kvalifikationer anses vara meriterande:
  • Utbildad inom entreprenadjuridik
  • Utbildad Bas-P/U
  • B-körkort
Om Karlaplans Plåtslageri

Vi på Karlaplans Plåtslageri bryr oss om varandra och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma event.
Karlaplans Plåtslageri AB startade sin verksamhet 1965. I dag har företaget 40 välutbildade montörer och plåtslagare. Karlaplans Plåtslageri AB erbjuder en väl anpassad kombination av yrkesskicklighet, tradition, flexibilitet samt kundfokus och strävar alltid efter att erbjuda sina kunder Stockholms mest kompetenta samarbetspartner.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 feb (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.