Redovisningsassistent till Karlén & Stavegren

Redovisningsassistent till Karlén & Stavegren

Redovisning är kul. Det är också roligt att med siffrorna som grund jobba tillsammans med kunderna och göra deras verksamhet ännu bättre. Håller du med kanske du precis har hittat din drömarbetsplats. Vår vardag är en avslappnad och glad miljö där vi är elva redovisningskonsulter som samarbetar och delar kunskaper - för att höja oss själva, varandra och våra kunder. Här lovar vi att du får användning för allt du kan, samtidigt som du hela tiden får påfyllning av nya kunskaper och erfarenheter. Vi har en både djup och bred kompetens hos oss - och vi delar gärna med oss! Vårt kontor är beläget precis vid Globens tunnelbanestation och vi sitter i ljusa och fina lokaler.

Byrån startades i 1991 av Claes Stavegren och Ragna Karlén Stavegren. I dag är vi elva anställda med olika bakgrund och kompetens. De flesta av våra kunder är ägarledda mindre företag i Stockholm. Tillsammans representerar de ett stort antal branscher som till exempel konsultation, detaljhandel, tillverkning, bygg, fastighet och restaurangverksamhet. Bland våra kunder finns också privatpersoner och organisationer. www.karlen-stavegren.se

Din roll

Du blir redovisningsassistent i vårt team och kommer successivt att få växa in i mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Till att börja med kommer du att jobba med följande:
  • Löpande bokföring
  • Rapportering
  • Avstämningar
  • Enklare löner
  • Enkla bokslut
Din bakgrund

Du har en relevant utbildning från universitet eller yrkesutbildning. Du har arbetat med enklare redovisning ett eller ett par år efter studier, eller så har du jobbat extra som ekonomiassistent under din studietid. Kanske är du omskolad efter att ha haft ett annat yrke innan. Som person är du en lagspelare som gillar att jobba i team. Med en stor vilja att lära dig kommer du att komma långt i vår organisation.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Valegro AB.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansvarig rekryterare är Erika Klatzkow, Valegro, tel. 070-412 19 50, erika.klatzkow@valegro.se.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar personal och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans och lön. Med närmare 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger. Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 juli 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K&S är ingen vanlig redovisningsbyrå. Det har vi aldrig varit. Kanske för att vi sedan starten 1991 har hjälpt våra kunder med så mycket mer än enbart redovisning - strategiska företagsfrågor och ekonomisk rådgivning bland annat.

Så när redovisningen är gjord går vi steget längre och tolkar konsekvenserna av den. Hur kan ditt företag bli ännu starkare, bättre, lönsammare? Vår kunskapsbrunn har djup och bredd - och vi delar gärna med oss. För att få företag att utvecklas är det bästa vi vet.