Teknisk Säljare med Kraft och Energi

Teknisk Säljare med Kraft och Energi

Injab Kraft Teknik AB är en ledande leverantör av ström- och mättransformatorer samt elkrafttekniska komponenter för elkraftsindustrin. Vi är idag 10 anställda. Våra kunder är elverk och underleverantörer till elverk och elkraftsbolag. Marknaden omfattar spänningsområdet 400V eller högre. Leverantörerna finns i Tyskland, Nederländerna och Schweiz. Vårt huvudkontor med lager finns på Söder i Stockholm. Se mer på www.injab.se

Vi söker en:

Teknisk Säljare med Kraft och Energi

Vi söker en självgående och utåtriktad elkraftteknisk säljare med god samarbetsförmåga? Gillar du service, försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team?

Då är detta något för dig!


Befattning/ Arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta aktivt med försäljning, uppföljning av påbörjat arbete, kundbesök, teknisk rådgivning, offerter, order, kundservice samt vara ett föredöme för medarbetare och kunder. Vid behov kan du även behöva rycka in för dina kollegor med samtliga arbetsuppgifter som kan förekomma. Tjänsten innebär ca 20 övernattningar per år inom Sverige och eventuellt en del resor till Finland.

Kvalifikationer/ Personlighet

Du har minst avslutad elkraftteknisk gymnasieutbildning och har tidigare arbetat inom elkraftsområdet.

Vi söker dig som är lösningsorienterad och gillar att ge bra service. Vi tror att du är ödmjuk, uppmärksam, prestigelös och vill bidra till hela företagets välmående.

Arbetsuppgifterna fordrar att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket, i både tal och skrift, samt att du har körkort. Det är en extra fördel om du också kan en del tyska eller finska.

Injab är ett framgångsrikt och stabilt företag med goda möjlighet till avancemang för rätt person.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 23 januari.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare, Försäljningschef, Säljsupport, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.karisma.se
Sista ansökningsdag 18 jan (2 dagar kvar)