Innesäljare/ Kundsupport

Innesäljare/ Kundsupport

Optiscan Group säjer lösningar som effektiviserar lager och ser till att anställda på lager kan utföra sina sysslor så fort som möjligt. Lösningarna bygger på mjukvara för lagerstyrning, det egetutvecklade WMS-systemet Abakus, och hårdvara för lager, allt från röstheadset och handdatorer till etikettskrivare och streckkodsläsare. Kunderna är både privata företag och offentlig sektor.

Företaget har närmre 60 anställda, med huvudkontor i Helsingfors och 12 anställda på kontoret i Spånga, Stockholm. Optiscan Group bedriver verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. Se mer på www.optiscangroup.com/se/


Utvecklingsbar Innesäljare/ Kundsupport


Vill du hjälpa företag jobba effektivare och bättre på lagret? Vi på Optiscan Group söker förstärkning till säljavdelningen och behöver en innesäljare.

Personliga egenskaper

För att lyckas ser vi gärna att du har driv, är utåtriktad och vill lära dig nya saker. Du kan hålla många bollar i luften och trivs med att ge service både internt i organisationen och ut till våra kunder. De personliga egenskaperna ser vi som allra viktigast i denna rekrytering.

Du är tekniskt lagd och har lätt för att förstå tekniska sammanhang. Intresse för att göra affärer är en självklarhet. Har du dessutom en ambition att avancera inom försäljning för att bli Key Account Manager, ser vi det som ett stort plus i kanten.

Vi finns på ett trevligt kontor i Spånga, Stockholm, med nära anslutning till allmänna kommunikationer. Jobbförmåner inkluderar friskvårdsbidrag samt företagshälsovård.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av arbete som innefattat försäljning, teknisk försäljning är mycket meriterande
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både svenska och engelska
  • Kunskaper eller erfarenhet inom logistikområdet är ett extra plus

Arbetsuppgifter


Du kommer få en introduktion samt nödvändig produktutbildning, allt för att få de bästa förutsättningarna för att komma igång.

Som innesäljare kommer du dels att arbeta med att utveckla befintliga kunder och dels arbeta med att skaffa nya. För att lyckas i rollen krävs ett intresse för produkterna, teknisk förståelse och vilja att lära sig mer, samt en god förmåga att sätta sig in i kundens verksamhet.

Du kommer att sälja hårdvara och förbrukningsartiklar såsom etiketter och färgband till etikettskrivare.

Arbetet är till stor del självständigt, med mycket kundkontakt via mail och telefon. Vi ser att du är noggrann och har god vana att hantera försäljning administrativt.

Som representan för företaget kommer du att vara med vid marknadsaktiviteter så som mässor, kundseminarier och branschdagar. Detta ger dig möjlighet att bygga ett stort kontaktnät i näringslivet och dessutom inom olika branscher.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 15 nov.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.karisma.se
Sista ansökningsdag 23 nov (9 dagar kvar)