Elektriker - kunskap inom hiss och liftar är meriterande.
Vi söker dig som är behörig elektriker till vår kund Kaper Byggtjänst. Ett företag som med etableringslösningar gentemot byggkunder stöttar ute på arbetsplatser. Kaper Byggtjänst är dotterbolag till Kaper Norden - säljer/hyr ut bodar, maskiner till större byggprojekt. De söker nu dig som på rullande kommer vara ute hos kunder i en praktisk projektledarroll.

Du är och jobbar självgående med mycket eget ansvar men har brett med människor runt om dig - kunder och kollegor på byggarbetsplatserna. Arbetet kräver ibland resor utanför Stockholms län och det är därför viktigt att du flexibel.

Du kommer i rollen ansvara för montering och installation av byggström på stora arbetsplatser, även felsökning och reparationer (EL) på bygghissar, kranar m.m. utöver detta praktiska arbete så tillkommer en del kontorsarbete : kalkylering, offerering och planering. Det är alltså meriterande om du har tidigare kunskap inom kalkyl, projektering eller erfarenhet som arbetsledare / projektledare.

Vi söker dig som är behörig inom el - meriterande om du jobbat med byggström, hissar eller liftar, dock inget krav. Utbildning erbjuds om kunskap saknas hos leverantör.

Det som värderas mest är din öppenhet - till att lära, bidra och bli en del av Kaper Byggtjänst där alla jobbar mot gemensamma mål. Som person är du positiv, flexibel och gillar problemlösning. Vi söker dig som vill vara med på vår resa fram.

Krav: El-behörighet, B-körkort, svenska och engelska i tal och skrift.

Du erbjuds: En roll i växande företag - detta medför goda utvecklingsmöjligheter, att kunna påverka och förändra för dig som vill. Bil och fina förmåner. Kontorsplats på huvudkontoret centralt i Stockholm.

Skicka ditt CV till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 så berättar jag mer om jobbet och vår kund. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår uppdragsgivare.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Mer info
Kontaktperson Cecilia Grönlund
Telefon 070-9838465
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida https://prowork.se
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (28 dagar kvar)