Kantar Sifo söker lönekonsult

Kantar Sifo söker lönekonsult

Vi på Kantar Sifo brinner för det vi gör - att baserat på fakta och kunskap generera insikter som får våra uppdragsgivare att öka sin konkurrenskraft, växa och nå sina mål. Genom att rekrytera de bästa medarbetarna levererar vi det bästa resultatet till våra kunder.

Vi söker en kollega till vårt team på fyra personer inom HR & Lön. Vi erbjuder en trygg och engagerande arbetsplats med högt i tak, snabba puckar och mycket skratt. Vi tror på att ha roligt på jobbet, att ta stort eget ansvar och att belönas med stor frihet att själv planera sitt arbete.

Vi kommer att lägga stort fokus på personlighet och potential - det viktigaste är inte att du har lång erfarenhet i bagaget utan hur sugen du är på att lära dig och vad du kan bidra med som är nytt.

Hos oss får du arbeta med hela löneprocessen och arbetsuppgifterna består bla av:
  • Registrera och bearbeta löneunderlag i Hogia Lön+
  • Göra pensionsanmälningar
  • Göra kontoavstämningar
  • Hantera utlägg och reseräkningar i Flex HRM
  • Administrera anställningsavtal, personalsystem (Workday), arbetsgivarintyg
  • Att vara kontaktperson för våra anställda gällande frågor inom Lön & Personal.
Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning inom Lön eller motsvarande
  • Är noggrann, kommunikativ och har ett gott sinne för siffor
  • Är systemorienterad och letar ständiga förbättringsområden
  • Gillar att ta för dig, lära dig nytt och utmanas
Det är meriterande med kunskap i Hogia Lön+ eller Flex HRM.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en engagerande och utvecklingsinriktad miljö med positiv teamkänsla. Vi har kollektivavtal och erbjuder bra marknadsmässiga villkor (t.ex. tjänstepension enligt ITP, friskvård och mycket goda möjligheter att styra över sin egen tid och t.ex. arbeta hemifrån).

Tjänsten ett långtidsvikariat på två år med mycket goda chanser till en tillsvidareanställning. Du kommer att sitta på vårt huvudkontor på Vasagatan i centrala Stockholm där vi sitter i öppna och ljusa lokaler.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. För eventuella frågor är du välkommen att kontakta Ioana Velasquez; ioana.velasquez@kantarsifo.com.

Vi brinner för det vi gör; att baserat på fakta och kunskap generera insikter som får våra uppdragsgivare att öka sin konkurrenskraft, växa och nå sina mål. För att det ska ske erbjuder vi nya upptäckter och djupare insikter från högkvalitativ data, ledande metoder och mångfald av källor.

Vi tillämpar alltid ett innovativt angreppssätt för att lösa kunders utmaningar när det gäller marknadsinformation. Vi utvecklar nya metoder och leveranssystem baserat på den senaste teknologin. Våra experter inom innovation, varumärkeshantering, kommunikation, konsumentaktivering, employer brand, organisation, ledarskap och kundrelationer hjälper uppdragsgivarna att identifiera, optimera och aktivera centrala framgångsfaktorer. Vi är en del av Kantar, ett av världens ledande företag vad gäller insikter, analyser och konsulttjänster.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://www.kantarsifo.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi brinner för det vi gör; att baserat på fakta och kunskap generera insikter som får våra uppdragsgivare att öka sin konkurrenskraft, växa och nå sina mål. För att det ska ske erbjuder vi nya upptäckter och djupare insikter från högkvalitativ data, ledande metoder och mångfald av källor. Vi tillämpar alltid ett innovativt angreppssätt för att lösa kunders utmaningar när det gäller marknadsinformation. Vi utvecklar nya metoder och leveranssystem baserat på den senaste teknologin. Våra experter inom innovation, varumärkeshantering, kommunikation, konsumentaktivering, employer brand, organisation, ledarskap och kundrelationer hjälper uppdragsgivarna att identifiera, optimera och aktivera centrala framgångsfaktorer. Vi är en del av Kantar, ett av världens ledande företag vad gäller insikter, analyser och konsulttjänster.