Kantar Sifo söker en Business Controller

Kantar Sifo söker en Business Controller

Vi på Kantar Sifo brinner för det vi gör - att baserat på fakta och kunskap generera insikter som får våra uppdragsgivare att öka sin konkurrenskraft, växa och nå sina mål. Genom att rekrytera de bästa medarbetarna och satsa på deras utveckling levererar vi det bästa resultatet till våra kunder. Vi ger alla våra medarbetare möjligheten att växa och utvecklas, och uppmuntrar initiativ och samarbete i en professionell, internationell och händelserik miljö. Genom våra medarbetare har vi skapat framgång och det vill vi fortsätta med. Hos oss arbetar engagerade, positiva och nyfikna personer som gillar utmaningar - vill du bli en av oss?

Tjänsten

Som Business Controller erbjuds du ett roligt och omväxlande arbete i ett internationellt och marknadsledande företag. Du kommer att ingå i ett Finance-team som består av 10 personer, och arbeta från vårt Stockholmskontor mitt i city.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du kommer att ha ett controlleransvar för ett eller flera affärsområden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
 • Ansvara för resultatuppföljning
 • Arbeta med budget och prognoser
 • Vara ett stöd och bollplank till affärsområdeschefer eller avdelningschefer
 • Delaktig i rapportering vi månadsbokslut
 • Delta i viss projektredovisning
Din profil

Vi söker dig som:
 • Har minst tre års erfarenhet av likande arbetsuppgifter som controller.
 • Känner dig säker och självgående i din roll.
 • Har en god pedagogisk förmåga för att kunna agera som ett kvalificerat stöd åt företagets chefer.
 • Är van att arbeta i en internationell miljö där engelska är koncernspråk.
 • Har mycket goda kunskaper i Excel och är intresserad av att utveckla verktyg och modeller.
 • Är flytande i både svenska och engelska, både tal och skrift.
Som person ser vi att du är
 • Engagerad och har en positiv inställning
 • Trivas med att arbeta i ett högt tempo och i en händelserik miljö
 • Ser positivt på förändringar och som gärna vill vara med och bidra till controllerfunktionens fortsatta utveckling på att bli mer affärsfokuserade.
Ansökan

Låter detta intressant? Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan snarast, dock senast den 7 oktober. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Ioana Velasquez; ioana.velasquez@kantarsifo.com.

Kantar Sifo är Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag och vi brinner för det vi gör; att baserat på fakta och kunskap generera insikter som får våra uppdragsgivare att öka sin konkurrenskraft, växa och nå sina mål.

Vi tillämpar alltid ett innovativt angreppssätt för att lösa kunders utmaningar när det gäller marknadsinformation. Vi utvecklar nya metoder och leveranssystem baserat på den senaste teknologin. Genom att rekrytera de bästa medarbetarna och satsa på deras utveckling levererar vi det bästa resultatet till våra kunder. Vi ger alla som arbetar hos oss möjligheten att växa och utvecklas och uppmuntrar initiativ och samarbete i en professionell och internationell miljö.

Kantar Sifo består av ca 300 medarbetare och är den svenska grenen av det globala marknadsundersökningsföretaget Kantar TNS. Med 10 000 medarbetare och närvaro i över 80 länder erbjuder vi global täckning samtidigt som vi har lokal kunskap om varje geografisk marknad. Kantar TNS är en del av WPP Communications Group.
Mer info
Kontaktperson ReachMee
Email Mejla ReachMee
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kantarsifo.se/
Sista ansökningsdag 7 okt (14 dagar kvar)