Organisationskonsult, Psykolog

Organisationskonsult, Psykolog

Nu finns en spännande möjlighet att bli en del av vårt EQ-team!

Kandidata söker Legitimerad Psykolog med erfarenhet av arbets- och organisationspsykologi

Arbetsuppgifter
Som organisationskonsult hos Kandidata kommer du vara en viktig medarbetare som arbetar i ett mindre team av konsulter som säljer in och genomför bland annat personbedömningar, certifieringsutbildningar för våra tester, ledarskapscoaching, grupputvecklingsinsatser, ledarskapsprogram och teambuilding-insatser på olika nivåer hos våra kunder. Du håller även frukostföreläsningar om våra tester och ibland större externa föreläsningar bl.a. om EQ-begreppet.

Profil
Vi vill att du trivs i konsultrollen och att du är genuint intresserad av och vill arbeta med EQ, är prestigelös, flexibel, har god självinsikt och trivs med att ta eget ansvar samt att arbeta i grupp. Du tycker om att arbeta med människor i olika företag och att bygga goda och långsiktiga kundrelationer samt är en van presentatör. Det är av stor vikt för oss att du är empatisk och motiveras av att uppnå gemensamma mål tillsammans med dina kollegor.

Krav:
  • Leg. psykolog med minst 5 års erfarenhet av det arbets- och organisationspsykologiska fältet
  • Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska och är bekväm med att hålla kurser på båda språken
  • Tycker om att arbeta med försäljning, leverans och kundkontakter
  • Du trivs i konsultrollen och att skapa långsiktiga kundrelationer
Meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta med EQ
  • Egen kundplattform/kontaktnätverk
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan till:jobb@kandidata.se
Mer info
Kontaktperson Emma
Telefon 0854585010
Email Mejla Emma
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, HR & Personal, Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kandidata.se/
Sista ansökningsdag 3 maj (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kandidata är ett svenskt konsultföretag med svenska och internationella kunder sedan mer än 20 år tillbaka. Vi är specialiserade på tester, personbedömningar, utveckling och utbildning och det mesta vi gör inbegriper begreppet Emotionell Intelligens. Vi är också distributörer av de internationellt välkända testverktygen EQ-i 2.0 för emotionell intelligens samt problemlösningstestet WPT. Vi håller regelbundna certifieringsutbildningar och erbjuder EQ-konsulttjänster.
Vi bygger vår verksamhet på vetenskapligt bevisade teorier om hur man når hållbar framgång hos individer och organisationer. Med stöd av våra kvalitetssäkrade testverktyg mäter och utvecklar vi människors förmågor och potential för att skapa framgång, trivsel och lönsamhet för våra kunder. Som arbetsplats erbjuder Kandidata ett varmt och personligt arbetsklimat, öppen kommunikation och flexibla och hjälpsamma kollegor. Vårt kontor ligger centralt i Stockholm nära Hötorget.