Vi expanderar och söker ytterligare chaufförer till Kakel & Design i Östervåla, ca fem mil norr om Uppsala. Arbetet är omväxlande och omfattar allt från kretstrafik mellan våra butiker i Gävle, Uppsala, Sollentuna och Årsta till kundleveranser inom hela Mälardalen.

Som anställd hos Kakel & Design är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Läs mer om oss på www.kakeldesign.se resp. vårt börsnoterade bolag Kakel Max AB (publ) www.kakelmax.se

Senaste ansökningsdag är 2019-08-20. Vid frågor kontakta Lars-Arne Larsson 070-417 44 53 . Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lars-Arne Larsson
Telefon 070-417 44 53
Email Mejla Lars-Arne Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kakel Design / Kakel Max är ett bolag för verksamheter, tankar och idéer som berör kakel, klinker och natursten
.
Vi har vårt ursprung i Östervåla, norr om Uppsala, där verksamheten grundades 1987 av Lars-Arne Larsson och Robert Jansson. Deras kunnande om produkter och plattsättning tillsammans med ett intresse för företagande lade grunden för verksamheten. Därefter har butiker öppnat i Uppsala (1994), Gävle (1999), Sollentuna (2008) och Årsta (2010).