Sommarkock till KAJSAS I PARKEN

Sommarkock till KAJSAS I PARKEN

Vi på KAJSAS söker nu medarbetare till vårt team i köket som vill arbeta hos oss under sommarsäsongen.

KAJSAS I PARKEN ligger i Vitabergsparken i en unik miljö. På KAJSAS lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och fina råvaror. Som anställd kommer du jobba i ett tight team tillsammans med dina kollegor och laga mat utifrån en meny bestående av bland annat hamburgare, härliga sallader och grillade surdegsmackor.

Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna den bästa maten vi kan producera. Under handledning av KAJSAS köksansvariga eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg, men viss kökserfarenhet är givetvis meriterande.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Har ett intresse för mat och dryck och har ett driv för att lära dig mer. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som del av en grupp. Kvalitet och service är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv och trevlig.

På KAJSAS jobbar vi i en personlig och familjär miljö där personlighet och gruppsammanhållning är lika viktigt som kvalitén på maten och service och vi lägger därför stor vikt på att du är en öppen person som vill bidra med positiv energi till ett tight team. Vi hjälper varandra, behandlar varandra med respekt oberoende på person eller anställningsgrad, vågar fråga och visar stor omtanke för våra kollegor.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna som kock hos KAJSAS är först och främst att tillaga och ansvara för matens kvalitet. Du har även gemensamt ansvar tillsammans med köksansvarig gällande planering, inköp av varor och daglig gästkontakt. Utöver detta förväntas du även kunna täcka upp i övriga stationer och hjälpa dina kollegor med övriga sysslor.

Anställningen är säsong, antingen heltid eller deltid, och pågår från Maj till September. Arbetstiderna är varierande mellan 9:00 - 23:00 och är beroende av väder. Lön enligt avtal.

Vi hoppas du vill bli en del i vårt glada team och vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Vi ser gärna att du använder dig av videoansökan för att bäst kunna lära känna dig.

För mer info om KAJSAS, kika in på https://jobb.kajsas.se eller på våra sociala medier.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobb.cafekajsa.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretaget KAJSAS drivs av Eva och systrarna Elaine och Stephanie som skapar platser för umgänge runt om i Stockholm för dagens alla tillfällen.

Kajsas erbjuder mat och dryck som serveras med kärlek och omsorg. Det vi serverar är uteslutande av hög kvalitét. Medveten mat och dryck för en medveten publik som söker mer ekologiskt, närodlat och gärna svenska råvaror. Hos oss finns det plats för skratt och lek, våra besökare blir snabbt stammisar och känner sig hemma. Känslan är familjär och personlig. Vi är alltid på plats, besökarna kan komma "i vått och torrt" och njuta av en lugn oas.