Regionsäljare Stockholm

Regionsäljare Stockholm

Letar du efter en ny väg att cruisa? Är ditt intresse bilar och din drivkraft att göra riktigt bra affärer!? Då är detta tjänsten för dig!Vi söker dig som vill arbeta med försäljning mot företag inom Stockholm, södra Stockholm och Sörmland. Du får ett fritt arbete med eget ansvar med stora möjligheter att utveckla vår företagsaffär inom vår största region. Du får också bli en del av vårt härliga gäng som tillsammans håller på att utmana vår bransch genom ett stort fokus på kundvärde, nytänkande och digitalisering. Precis som vi så trivs du bäst i en fartfylld miljö!

Om jobbet
Du får det övergripande ansvaret för att bygga långsiktiga relationer och att utveckla både befintliga och nya företagskunder inom din region. Du har stor frihet och förväntas att självständigt driva dina affärer från prospektering och bearbetning till avslut, prisförhandling och avtalsskrivande. Du måste ha en passion för försäljning och älska att skapa nya kontakter genom fysiska möten och vara en mästare på att skapa förtroende och att komma till avslut. Även om du är ute mycket på resande fot och har ett flexibelt kontor så har du ett gäng härliga kollegor som du samarbetar med och förstås träffar regelbundet.

Om dig
Du har tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning mot företagsmarknaden och gillar att arbeta mot tuffa mål i ett högt tempo. Du är ansvarstagande och har stor vana av att driva företagsaffärer självständigt från prospektering till avslut. Du är duktig på att alltid sätta kunden i främsta rummet och har en naturlig förmåga att bygga långsiktiga relationer. Körkort är ett krav liksom svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av bilar och kunskap om fordonsbranschen.

För frågor om tjänsten kontakta Emil Jondelius på emil.jondelius@kvdbil.se.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD-koncernen (eller KVD som vi också kallas) består i dag utav fem bolag; Moderbolaget KVD of Sweden, Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser samt Forsbergs Fritidscenter. På KVD of Sweden arbetar olika koncernfunktioner, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Kvdbil är Sveriges största nätbaserade marknadsplats för värdering och förmedling av begagnade företags- och privatägda bilar. Vi hanterar hela bilaffären åt våra kunder och alla våra bilar är testade av professionella tekniker. Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Bilpriser är Sveriges största och främsta aktör inom bilvärdering och vi hjälper privatpersoner, företag och bilhandeln genom en rad olika produkter och tjänster. Forsbergs Fritidscenter, som är KVDs nyaste tillskott, är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, både nya och begagnade.