Regionsäljare Norra Stockholm

Regionsäljare Norra Stockholm

Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Vi är mycket stolta att vara unika i branschen med anläggningar från norr till söder. Vi är helt enkelt bäst på maskiner och tunga fordon!

Trivs du med att vara ute på vägarna och har försäljning som drivkraft !? Tveka inte, sök redan idag och bli en del av vårt härliga säljteam!

SOM FÄLT-/REGIONSÄLJARE

..kommer ditt främsta arbetsredskap vara din telefon, din tjänstebil samt din vinnande personlighet. Uppdraget innefattar att via uppsökande verksamhet möta och bearbeta kunder som har eller kan ha objekt som de vill sälja via vår auktionsförmedling. Du arbetar självständigt för att få in nya kunder och stärka vår position på marknaden.

Du utför dokumentationer som oftast sker på plats hos kunden. Målgruppen du bearbetar är främst företag inom entreprenad, åkeri, transport, jordbruk & bygg/anläggning.

Du arbetar självständigt i din region, men med ett nära samarbete med vårt team av övriga regionsäljare, säljsupport samt försäljningschef.

VI SÖKER DIG SOM...

har viljan och drivet!! För att lyckas i denna roll behöver du gilla att göra mycket nykundsbesök och ha ett högt tempo. Ju fler kundbesök, ju högre chans att överträffa dina mål. Försäljning ska helt enkelt vara en naturlig del av dig och du gillar att ligga på topp. Det är för dig väldigt främmande att ge upp och du kämpar alltid på in det sista för att komma igenom eventuella hinder som dyker upp i din väg.

Lastbilar och Entreprenadmaskiner har du varit intresserad av sedan barnsben och du har en personlighet som går hem hos alla våra kundkategorier, allt ifrån bonden med en traktor till det lite större bolaget inom entreprenad/åkeri. Du har lätt att prata för din sak, fånga andras uppmärksamhet, få dem att ta sig till dina synpunkter och styra upp en dialog. På ett smidigt och taktfullt sätt kommunicerar du med både eftertryck och säkerhet.

Vi sätter stort värde i dina personliga egenskaper i denna rekrytering och det är viktigt att kemin stämmer. Har du ett öppet sinne, viljan att utvecklas, hitta nya vägar och besitter en förmåga att driva igenom dina idéer, då har du goda förutsättningar att bli vår nästa kollega!

VARFÖR KVDPRO?

På KVD förenas vi av våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. Vi hjälper varandra. Tillsammans är vi snabbare, starkare och bättre. Vi ser till vad som är bäst för våra kollegor och våra kunder. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår, men inte lika bra som imorgon! Alla på KVD är lika viktiga. Därför lyssnar vi på varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den.

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. I denna tjänst kommer du även bli erbjuden tjänstebil.

Övrigt

Tjänsten utgår från ditt hem som ligger i norra Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Vi går igenom ansökningar löpande så sök redan idag!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Linda Kristiansson, administrativ koordinator, linda.kristiansson@kvdpro.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD-koncernen (eller KVD som vi också kallas) består i dag utav fem bolag; Moderbolaget KVD of Sweden, Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser samt Forsbergs Fritidscenter. På KVD of Sweden arbetar olika koncernfunktioner, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Kvdbil är Sveriges största nätbaserade marknadsplats för värdering och förmedling av begagnade företags- och privatägda bilar. Vi hanterar hela bilaffären åt våra kunder och alla våra bilar är testade av professionella tekniker. Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Bilpriser är Sveriges största och främsta aktör inom bilvärdering och vi hjälper privatpersoner, företag och bilhandeln genom en rad olika produkter och tjänster. Forsbergs Fritidscenter, som är KVDs nyaste tillskott, är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, både nya och begagnade.