SCADA Tekniker

SCADA Tekniker

SCADA-Tekniker
Göteborg/Stockholm

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

Vi söker nu SCADA-tekniker
till våra kontor i Göteborg och Stockholm. Du kommer att ingå i vår Cloud Services avdelning, vilket innebär att du arbetar nära fastighetstekniken, visualiseringen av automationssystemen och digitaliseringsprocessen. Målet är alltid att förenkla uppföljningen och bevakningen av fastighetens drift för våra kunder, samt att underlätta energiuppföljningen av fastigheternas prestanda.

"Mod är att vilja utvecklas. Vi stöttar varandra och hjälps åt. Man är aldrig ensam"
- Elmira Dordipour, jobbar som Scada Tekniker i Göteborg

Arbetsuppgifter
  • Visualisera automationssystem
  • Konfigurera fastighetssystem
  • Agera support mot kunder och kollegor
Vi erbjuder dig en introduktion för att lära dig de olika SCADA-systemverktygen. Vi är ett sammansvetsat team som stöttar och hjälper varandra för att hela tiden utvecklas. Som Scada-tekniker är du med och ger värdefull input till vår utvecklingsavdelning när det gäller funktion och features i våra digitala verktyg.

Din Profil
Du är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet och vill arbeta med digitaliseringen av högteknologiska fastigheter med energismarta lösningar. Vi ser gärna att du har en utbildning inom exempelvis IT, system eller automation. Har du erfarenhet som automationsingenjör och/eller kunskap om industriella nätverk, ser vi det som mycket meriterande.
Som person är du ansvarstagande, strukturerad och social. Du har höga ambitioner och ett naturligt driv som bidrar till gruppens och din egen utveckling. Du är serviceinriktad och flexibel för att stötta både kollegor och kunder i projekten.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Urval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!

Om KTC Control AB

KTC Control är ett utvecklings-, produkt- och tjänsteföretag. Med 35 års erfarenhet av att utveckla smarta lösningar och förfina samspelet mellan olika energisystem, kan vi oerhört mycket om energi. Tillsammans med våra kunder och partners är vi inte bara med och driver omställningen till miljövänlig energiproduktion - vi vet också att den är lönsam.

Sökord: scada, systemverktyg, överordnat system, it-system, automation, utveckling, energieffektivisering, energioptimering, fastighetsdrift, fastighetsoptimering, energibesparingar, energiförbrukning, digitalisering, fastighetssystem, gratisenergi, kostnadseffektivt, miljövänlig,
Mer info
Kontaktperson Malou Magnusson
Telefon 0707-58 87 45
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 5 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.