Utesäljare pumpar / ventiler till KSB Sverige AB, Stockholm / Göteborg

Utesäljare pumpar / ventiler till KSB Sverige AB, Stockholm / Göteborg

Utesäljare pumpar / ventiler
Östra och Västra Sverige


Nu söker vi en säljare för teknikområdet pump/ventil till region Stockholm och en till region Göteborg. Kunderna finns främst inom processindustri som t.ex. stål-, gruv-, pappers och cellulosa industri.

Östra Sverige: Kunderna finns främst i Östra Sverige. Tänkt placeringsort är Stockholmsområdet där vi har helt nybyggda lokaler i Upplands Väsby, men även annan placeringsort kan diskuteras.

Västra Sverige: Kunderna finns främst i västra Sverige med tänkt utgångspunkt från vårt huvudkontor i Göteborg.

"Mitt namn är Ola Hedwall och jag började på KSB 2005 och är idag produktansvarig säljare för ventiler. KSB är en arbetsplats där vi arbetar självständigt i mindre team av mycket kompetenta och härliga kollegor. Det finns goda möjligheter att forma och utveckla sin roll i företaget. Jag trivs i företaget för att jag har kunniga och engagerade kollegor, vi arbetar med ett starkt varumärke och med bra produkter som vi själva tar fram och producerar.

Vi är både det stora globala företaget och samtidigt det lilla lokala. Jag tror på framtiden och att vi har goda möjligheter att växa vidare inom våra områden, med ett stort fortsatt engagemang att lösa våra kunders behov."

- Ola Hedwall, produktansvarig säljare

Arbetsuppgifter

Som säljare ansvarar du för egna kunder och konsulter. Ditt kundfokus är mycket viktigt för oss och du
  • bearbetar kunder främst vid kundbesök
  • ansvarar för både befintliga och potentiella kunder
  • skapar långsiktiga och lönsamma affärsrelationer
  • hanterar förfrågningar och utarbetar vid behov vissa offerter
  • har tekniska och kommersiella diskussioner och gör avslut
  • har eget budgetansvar
Din profil

Som person är du serviceinriktad, nyfiken och har förmågan att skapa varaktiga kundrelationer. Ditt resultatfokus gör att du hittar nya vägar för att möta potentiella kunder och affärsmöjligheter. Din avdelning arbetar "tight" tillsammans, och jämte din egen budget ansvarar hela avdelningen tillsammans för det ekonomiska resultatet. Den vi söker är därför både självgående och en stark teamspelare.

Du som söker kan ha erfarenhet från följande:
  • Säljerfarenhet, gärna mot processindustri
  • Teknisk utbildning eller ett starkt teknikintresse
  • Gärna bakgrund inom pump-/ventilbranschen, erfarenhet från konsultledet, drift- eller underhållsansvar
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska (gärna även tyska), både i tal och skrift. Självklart har du vana vid affärs- och säljstödssystem.
Frågor?
Har du några frågor om tjänsterna så kan du kontakta vår HR-chef AnnaPia Klevensparr på 031-7202411.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser gärna att du ansöker omgående via länken.

Välkommen med din ansökan!
KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har ca 15700 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland.

KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 73 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige inom segmenten Industri, Energi, VA och VVS. Omsättningen 2018 uppgick till drygt 300 MSEK.

Sökord: säljare, försäljning, försäljare, fälsäljare, fältförsäljning, teknisk säljare, teknisk försäljning, tekniskförsäljare,
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.