Utesäljare VA till KSB Sverige AB, Stockholm

Utesäljare VA till KSB Sverige AB, Stockholm

Utesäljare VA pumpar & ventiler

Placeringsort: Stockholm

KSB satsar framåt och vi villutveckla kundsegment VA och nu ännu mer i Stockholmsregionen. Drivs du av resultat och älskar när du får hem en affär? Har du jobbat med kommunala vatten/avloppsverksamheter i Stockholm? Då är Du den vi söker!

Som KSBs utesäljare kommer Du att arbeta med att bearbeta både befintliga och potentiella kunder, via personliga besök och telefon. Du ger teknisk rådgivning, ansvarar för budgetering och utfall, gör affärsavslut och upprättar kundavtal. Du bör räkna med en hel del resor i företagets tjänstebil. I arbetet hör även att organisera och delta i kundaktiviteter av olika slag.

Vem söker vi?
  • Du som har dokumenterad säljerfarenhet samt ett utvecklat affärssinne
  • Du har erfarenhet från VA d.v.s. kommunala vatten/avloppsverksamheter, gärna erfarenhet från konsultledet, driftsansvarig, underhållschef el liknande
  • Du får gärna ha pump/ventil bransch bakgrund
  • Du har självklart vana vid affärs- och CRM-system
  • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Du har teknisk utbildning eller ett starkt teknikintresse
För att trivas som säljare hos oss på KSB är det viktigt att:
  • Du har entreprenörsanda och ett utpräglat serviceintresse med hög ansvarskänsla
  • Du är affärsdriven och brinner för att arbeta med kunden i fokus, samt god förmåga att driva projekt tillsammans med medarbetare och kunder
  • Du har det engagemang som krävs för att skapa långvariga affärsrelationer
För oss på KSB är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper, hos oss kommer Du att få möjlighet att arbeta med det Du är duktig på.

KSB bygger nya lokaler för koncernen och dessa kommer finnas i Upplands Väsby och vara klara i slutet av 2019. Där kommer vi ha ett antal av våra medarbetare stationerade med arbetsområdet Stockholm och dess närområde. I lokalerna kommer även vårt dotterbolag Pumphuset Sverige AB att ha sitt huvudkontor och serviceverkstad.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mikael Berglund på tel 031-7202456 eller 070-4202456.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!
KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har drygt 16 000 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland.

KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 71 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige inom segmenten Industri, Energi, VA och VVS. 2018 uppgick omsättningen till drygt 300 MSEK.Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 20 mars (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.