IT-tekniker med intresse för molnlösningar och integration till KPMG

IT-tekniker med intresse för molnlösningar och integration till KPMG

KPMG behöver förstärka med en person som har allmänt goda IT-kunskaper och är driven att lära nytt. Du är väl införstådd med IT-support, ärendehantering och förvaltningsprocesser samt intresse för molnlösningar och integration. Är det du? Skicka gärna din ansökan redan idag. Urval sker löpande!

Rollen

Du kommer att arbeta med IT-support, ärendehantering och förvaltningsprocesser primärt i Windowsmiljö. Du kommer ingå i vårt driftteam, som idag består av tio personer" till "IT avdelningen består av ca. 25 personer och vi hanterar allt som har med drift att göra, allt från servrar och klienter till nätverk och felsökning.

Erfarenheter

Vi ser att du har kunskaper inom Office 365 och Azure integration (MS Cloud). Som person är du lösningsfokuserad, självgående, hjälpsam och gillar att lära nytt. Du talar och skriver svenska flytande samt även har goda kunskaper i engelska.
Det är meriterande med kompetens inom något eller några av dessa områden:
  • ADFS
  • Windows server och klient
  • AD och GPO
  • Scripting (Powershell, VBS)
  • SCCM
  • Intune (hantering av iOS enheter)
  • MBAM, Bitlocker och Bitlocker to Go
  • Netscaler
  • Palo Alto
Om KPMG

KPMG erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 189 000 medarbetare i 152 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 700 medarbetare på 50 orter
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.