Administratör till KPMG Stockholm City

Administratör till KPMG Stockholm City

Trivs du i en administrativ roll i en internationell miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig! KPMG är ett väletablerat rådgivnings- och revisionsföretag med ett starkt internationellt nätverk. Vi sitter i fina nyrenoverade och moderna lokaler på Vasagatan i Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av KPMG Advisory där vi idag är cirka 400 medarbetare som jobbar med kvalificerad rådgivning till kunder inom många olika branscher och industrier. Du har en varierad och ansvarsfull roll där du tillsammans med dina kollegor supporterar Advisorys medarbetare.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina huvuduppgifter är:
  • Assistera vår ledningsgrupp, hantera kalender och bokningar, förbereda material och möten.
  • Uppdragsadministration kund - registrering av kunder och uppdrag, behjälplig i framtagande av uppdragsbrev
  • Ekonomisk administration såsom kundfakturor, leverantörsfakturor, bokföringsordrar, sammanställning av rapporter samt viss tid- och kostnadsuppföljning.
  • Intern administration som t e x rese- och mötesbokningar, mailkorrespondens med utländska KPMG-kontor samt elektronisk arkivering
  • Bevakning av gemensam mailbox och dokument
  • Övrig administration och kontorsgöromål
  • Delta i viss kundaktivitet samt interna aktiviteter såsom luncher och seminarier
Vem är du?

Du har minst gymnasial utbildning, gärna ekonomi. Du har minst ett par års erfarenhet av administration och trivs bäst i en service/- och koordinerade roll. Du driver och tar stort ansvar för ditt arbete, är flexibel, prestigelös och diplomatisk i din personlighet. Du har flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du har god systemvana och mycket god kompetens i Officepaketet. Du trivs i en föränderlig verksamhet där du har många kontakter. Du är en teamplayer och vill jobba i en professionell och modern miljö.

Om verksamheten

KMPG arbetar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med över 200 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi en stark lokal förankring med 1 500 medarbetare på olika orter över hela Sverige. Vår atmosfär är professionell, modern och internationell med trevliga kollegor och ett stort nätverk.
Mer info
Kontaktperson Mia Olsson
Telefon 0720788016
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (13 dagar kvar)