Teknisk Projektör CSE, Customer Solutions Engineering, Stockholm

Teknisk Projektör CSE, Customer Solutions Engineering, Stockholm

Våra hissar har blivit intelligenta och kan i realtid berätta hur de mår, vi kopplar samman mer än våningar – en ny era för hissar är här. Från planering, utveckling och konstruktion till installation och allt därefter – vi på KONE hjälper våra kunder att nå deras mål: en byggnad att vara stolt över.

I rollen som Teknisk Projektör CSE jobbar du med att förbereda för kommande och sålda hissprojekt genom att stödja säljaren i offertarbetet, välja komponenter och säkerhetsställa de tekniskt och ekonomiskt mest fördelaktigaste lösningarna. Du ansvarar även för inköp av material från våra fabriker samt underleverantörer. Detta är en roll mitt i hjärtat av vår verksamhet. I rollen ingår olika kontaktytor internt såväl som hos kunden, kundens representant, konsulter och i viss mån besiktande myndighet. Förutom tekniskt stöd till säljarna stöder du även distriktschefer och hisstekniker internt.

Vi söker dig

Som är en nyfiken person med stort tekniskt intresse och tänker på ett naturligt lösningsfokuserat sätt. Du har erfarenhet av att fatta egna beslut, är affärsorienterade med en god förståelse för projektförsäljning. Du har utmärkta kommunikations- och nätverkskunskaper och har en god förståelse för komplexa tekniska lösningar. Du pratar och skriver flytande engelska. Du gillar att dokumentera dina resultat och förbättra befintlig dokumentation.

Du har en Universitetsexamen inom Maskinteknik, Industriell Ekonomi eller Industriell Teknik eller motsvarande, alternativt förvärvat kunskapen genom tidigare arbete. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet från planering inom tillverkande industri eller gärna inom liknande bransch, erfarenheter inom SAP och tidigare vana att arbeta i AUTOCAD ses som mycket meriterande.

Som person är du samarbetsvillig, målinriktad, kommunikativ och arbetar på ett positivt och naturligt sätt med både kunder och kollegor. Du besitter förmågan att hantera många saker samtidigt och är noggrann i ditt arbete.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-03-15. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Nina Reichenwallner 08- 752 35 05 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Placeringsort: Stockholm

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.