Lösningsfokuserade Tekniker sökes!

Nu skapar vi strukturer och arbetssätt för att bygga Service Operation till en serviceorganisation som tar helhetsansvar ute hos våra kunder, vi söker därför efter ytterligare drivna Tekniker till Stockholm som med rätt kompetens vill vara med på denna resa och bli en del av vår serviceorganisation. Du kommer bli en viktigt del i Service Operations med att säkra och utveckla blandningen av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning, till akuta uppdrag ute hos våra kunder.

Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för teknik, är initiativtagande och självgående med en stor förmåga att se lösningar bakom tekniska problem som kan uppstå ute på site hos våra kunder. Du är ansvarsfull och självgående samtidigt som du också trivs med att tillhöra ett team där samarbete kan göra skillnad för att lösa det dagliga arbetet. Vi ser också att du besitter en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att bidra med egna och idéer kring arbetet, samtidigt som du också är lyhörd och nyfiken på vad andra i teamet har att komma med.

Du har avslutad gymnasieutbildning från el/drift-underhåll/elektronik/automation inriktning eller det vi bedömer likvärdigt och samtidigt gillar praktiskt arbete. Vi vill att du har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll/mekanik/elektronik/reläteknik. God verktygsvana. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr- o regler och felsökning av elektronik. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Kommer du från branschen och vill utvecklas så är det mycket meriterande. Krav B Körkort. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-01-27

Placeringsort: Stockholm

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030 eller Distriktscheferna Cecilia Rosquist 073-3030575 och Beathe Röstad 072-8850034

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lena Sjö
Telefon 010-2184030
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se