Tekniker METRO

Tekniker METRO

Vi söker nu en driven drift- underhåll och service tekniker till våra rulltrappor i Metro, Stockholm City!

KONE ansvarar i huvudsak för drift och underhåll av hissar och rulltrappor åt SL i Stockholms innerstad.

Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på utrustningarna genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvaliteten på ditt arbete, med ett stort säkerhetsansvar. Rollen innebär ett självständigt och omväxlande arbete och ett arbetet som kräver att du är både lugn och fokuserad även under pressande tidscheman.

Du har minst en gymnasial utbildning från El/Automation/Mekanik/Underhåll eller det vi bedömer som likvärdigt. Du har ett stort intresse av teknik och bra kunskaper kring metodisk felsökning. Kunskaper inom El värderas mycket högt. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull. Krav B Körkort. Att jobba med digitala hjälpmedel, mobil/handdator är en självklarhet för dig.

I rollen ingår beredskap och att vissa jobb sker nattetid på grund av att tillgängligheten i tunnelbanan inte får påverkas.

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om METRO

Stockholms tunnelbana är i banlängd det 28:e längsta systemet i världen, enligt en sammanställning omfattande olika typer av metrosystem inklusive tunnelbanor. Stockholms tunnelbana är ett av de största tunnelbanesystemen i förhållande till folkmängden i den stad det betjänar.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-06-13. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Göran Holmqvist 08-758 36 76 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, lena.sjo@kone.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.