TECHNICAL SALES SUPPORT ENGINEER HISS – MODERNISERING/FRB TILL KONE, STOCKHOLM

TECHNICAL SALES SUPPORT ENGINEER HISS – MODERNISERING/FRB TILL KONE, STOCKHOLM

Vill du arbeta i ett av världens ledande företag för innovativa lösningar för hissar, rulltrappor, dörrar och portar? Nu söker KONE två drivna beredare med placering i Stockholm.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som vår tekniska expert, beredare och orderhanterare inom vår moderniseringsverksamhet, TRB (Tender and Repair Business, modernisering) och FRB (Full Replacement Business, nya hissar i befintliga schakt). Det huvudsakliga arbetsområdet är Stor-Stockholm men kan variera stort.

I rollen som beredare ansvarar du för att bereda moderniseringsprojekt genom att stödja säljaren i offertarbetet, välja produkter, komponenter och säkerställa de tekniskt och ekonomiskt fördelaktigaste lösningarna. Du ansvarar för inköp av material från våra fabriker samt underleverantörer. Förutom tekniskt stöd till säljarna, arbetar du nära distriktschefer och hisstekniker.

I rollen ingår även kontakt med kunden, kundens representant, konsulter och i viss mån besiktande myndighet.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET
Du som söker bör ha teknisk bakgrund minst motsvarande gymnasienivå, goda färdigheter i såväl det svenska som det engelska språket då beställningsverktygen och den mesta dokumentationen är på teknisk engelska. Ett krav är flerårig erfarenhet av hissar och då främst med inriktning på modernisering. Grundläggande kunskaper inom MS Office och allmän datorvana. Erfarenhet av SAP, Auto Cad och BIM Revit ses som en merit.

Som person är du samarbetsvillig, målinriktad, kommunikativ och du arbetar på ett positivt och naturligt sätt med både kunder och kollegor. Du besitter förmågan att hantera många saker samtidigt och är noggrann i ditt arbete.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

SÅ ANSÖKER DU
Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chefer nina.reichenwallner@kone.com och lars.nilsson@kone.com eller Vanja Shaswar, rekryteringsspecialist på tfn. 01-021 840 04.

OM OSS
KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 29 okt (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.