Servicetekniker till Distrikt Nordvästra Stockholm

Servicetekniker till Distrikt Nordvästra Stockholm

Inom vårt Distrikt Nordvästra Stockholm, söker vi en Servicetekniker som kommer ha uteslutande ansvar för service och underhåll hos en av våra större kunder i distriktet. Inom ditt ansvarsområde kommer du jobba med hissar oavsett ålder och fabrikat och du måste därför känna dig mycket bekväm med att arbeta i sådan miljö.

Du kommer att vara KONE´s ansikte utåt och du måste kunna trivas med kundkontakt, vara social, utåtriktad och drivas framåt av att leverera kvalitet i allt du gör. Arbetet sker oftast självständigt och vi sätter därför stor vikt i att du har dokumenterad erfarenhet att själv driva dina jobb, från utfört arbete till fakturering. Vi arbetar mycket digitalt och du behöver därför ha goda datakunskaper samt bemästra handverktyg.

Vi vill att du har erfarenhet av och arbetat med service och underhåll inom allt från äldre mekanik till ny teknik med elektronik i. Du ska ha intresse för problemlösning och stor nyfikenhet för teknik där du analyserar för- och nackdelar innan du väljer tillvägagångssätt.

Kvalifikationer

Som vår Servicetekniker vill vi att du har jobbat inom Mekanik/Elektronik/FU/Underhåll har en avslutad Teknisk- Industri- El/Automations gymnasieutbildning, YH-utbildning inom samma områden, alt utbildning som vi bedömer likvärdig. Har du jobbat inom hissbranchen så kommer det vara mycket meriterande. God förståelse av mekanik och elektronik och har du dessutom kunskaper inom hydraulik är det meriterande.
Det är ett krav att du måste kunna svenska i både tal och skrift och goda kunskaper i engelska.

Du kommer ansvara för att dina jobb ute hos kund registreras för fakturering, därför vi har som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, vana att tidsrapportera dina jobb.

Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Du gasar när det behövs, men du har också förmågan att stänga av jobbet när du inte jobbar för att återhämta dig och njuta av livets andra delar. Balans i livet helt enkel.

Om tjänsten

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-11-04. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Anders Nordin 08-752 37 30 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö på tfn 010-2184030

Vi ser fram emot din ansökan

OM OSS
KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på
NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.