Säljare Modernisering till KONE i Stockholm

Säljare Modernisering till KONE i Stockholm

Brinner du för försäljning och vill representera ett marknadsledande och innovativt globalt företag med unika och framtidssäkra lösningar? Vi söker nu en säljare med affärssinne och servicekänsla till säljteam Service och Modernisering i Kista.

KONEs vision är att skapa den bästa upplevelsen av People Flow. Du kommer att bidra genom att hjälpa våra kunder framtidssäkra sina byggnader med marknadsledande hissteknik som nu även erbjuder inbyggd uppkopplingsmöjlighet. I vårt framgångsrika team arbetar du med kunniga, prestigelösa och erfarna kollegor med olika bakgrund som trivs tillsammans och har en stark vilja att nå gemensamma och högt ställda mål.

Din roll
I rollen som Säljare driver du försäljning av modernisering av hissar i byggnader genom att ha kontinuerlig kontakt med nyckelpersoner inom olika fastighets- och förvaltningsbolag samt bostadsrättföreningar. Du kommer att projektleda och driva säljprocessen framåt från offert till affärsavslut på en växande marknad. Du rapporterar till försäljningschef för Stockholm, inom säljteam Service & Modernisering.

Du arbetar kundorienterat för att ta fram bästa lösning för varje enskild kund utefter deras behov och önskemål. Dina kunder finns i Storstockholm, så tjänsten innefattar endast ett fåtal resdagar per år och enstaka övernattningar. Du erbjuds tjänstebil för dina kundmöten samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning samt några års erfarenhet av att hantera hela säljprocessen vad gäller projektorienterad teknisk försäljning eller försäljning av digitala industrilösningar. Erfarenhet från hissbranschen eller fastighets-, entreprenad- och byggbranschen eller facility management ses som en fördel. Du känner dig bekväm med att hålla presentationer inför större grupper. Du uttrycker dig obehindrat på engelska och svenska i såväl tal som skrift. Vi ser att du har goda datakunskaper, då vi arbetar i CRM-system samt MS Office. För denna tjänst är B-körkort ett krav.

Som person är du förtroendeingivande, ansvarstagande och mån om att komma i mål. Ditt affärsmannaskap genomsyrar arbetet och resulterar i långsiktiga relationer. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en utåtriktad teamspelare.
Våra värderingar - vi bryr oss om varandra, vi engagerar oss för våra kunders framgång, vi samarbetar som ett team och vi presterar med mod - är självklarheter för dig.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Vi hanterar ansökningar löpande så ansök redan idag, dock senast den 8/3 2021. Har du frågor om tjänsten kontakta Försäljningschef Jukka Leppänen på 073-250 30 24 eller jukka.leppanen4@kone.com. Vid frågor om din ansökan kontakta rekryteringsspecialist Eva Bergquist på eva.bergquist@kone.com. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Vi undanber oss även förfrågningar från bemannings- och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar.

KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2020 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade ungefär 60 000 anställda i över 50 länder. Läs mer om oss på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.