Reparationstekniker till METRO

Reparationstekniker till METRO

Trots ett mycket gott underhållsarbete måste en rulltrappa eller hiss ibland repareras !

Ditt ansvar som Tekniker är i huvudsak reparationer och renovering på rulltrappor och hissar inom METRO där våra reparationer innebär allt från felsökning till utbyte av komponenter som skadats genom att den blivit utsliten m.m. reparationer är inom mekaniska, elektriska och hydrauliska system.

För att passa i rollen krävs det att du är lösningsorienterad, brett tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt.

Som Tekniker hos Metro jobbar du uteslutande med vår kund SL som via våra valbara tjänster valt flexibel täckning av reparationsarbete. Reparationsarbetet hos KONE kommer att variera beroende på kund och avtal allt från fullständig täckning för allt arbete och material eller utesluta vissa delar allt enligt våra kunders unika underhållsavtal.

Eftersom arbetet till stor del innebär att felsöka vid stopp är det viktigt att du har en god förmåga att lösa uppkomna problem. Du arbetar ofta mot en förväntat tid för uppstart vilket kräver att du är stresstålig. Som Tekniker jobbar du nära kunden samt i en grupp och vi ser därför att du är kundorienterad och bra på att samarbeta. Du trivs med att ta egna initiativ och komma med förslag på lösningar för att ständigt förbättra arbetssätt.

Vi vill att du har några års erfarenhet av liknande arbete och har god vana av självständigt reparationsarbete inom el och mekanik, allt från större konstruktioner till mindre komponenter. Krav att du har minst en gymnasial Teknisk utbildning eller det vi bedömer likvärdig. Du har ett stort intresse för att meka och skruva vara duktig på El/elektronik och vara tekniskt intresserad. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du måste hantera digitala handdator, känna dig bekväm att använda mejl och MS Office. B-körkort, Svenska i tal och skrift är ett krav samt bra språkkunskaper i engelska. Arbetet är fysiskt krävande.

Placeringsort: Stockholm

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Arbetsberedskap ingår i tjänsten.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-09-05. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Nicklas Nordgren 070-692 58 43 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, lena.sjo@kone.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.