REPARATIONSSÄLJARE TILL KONE, STOCKHOLM

REPARATIONSSÄLJARE TILL KONE, STOCKHOLM

Är du hisstekniker idag, men nyfiken på försäljning? Vill du arbeta i ett av världens ledande företag för innovativa lösningar för hissar, rulltrappor, dörrar och portar? Då kan du vara den vi söker!

Nu söker vi en driven säljare till vårt kontor i Stockholm. I rollen som säljare inom reparationer driver du självständigt din försäljning från prospektering till avslut. Du söker aktivt nya affärsmöjligheter och hanterar inkommande leads, du skapar och presenterar offerter för kunden samt ansvarar för uppföljning efter avslutade projekt. En viktig del av arbetet sker ute på fältet och kunderna finns i Stockholmsområdet, med tyngdpunkt i innerstaden. Kunderna utgörs framförallt av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltare mm.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET
Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, primärt hissar, rulltrappor eller portar – kanske är du hisstekniker idag. Du trivs med kundkontakt och ser försäljning som ett intressant nästa steg i din karriär. Du är kundorienterad, självständig och har en god kommunikativ förmåga. Vidare är du bra på att samarbeta och är hjälpsam mot såväl kunder som kollegor. Du trivs i en roll där många bollar hålls i luften samtidigt – till din hjälp har du ditt strukturerade arbetssätt och du trivs med att arbeta i digitala verktyg/system som stöttar dig i ditt arbete. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och är van Office-användare. Du kan med lätthet prioritera om och behåller ett lugn även i stressade situationer. Ditt förtroendeingivande och ödmjuka sätt utgör en framgångsfaktor i rollen.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal

SÅ ANSÖKER DU
Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-06-21. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Robert Sundberg, Regionchef på tfn 08-752 37 15 eller Vanja Shaswar, Rekryteringsspecialist på tfn. 01-021 840 04.

OM OSS
KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 21 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.