Port- och Dörrtekniker

Port- och Dörrtekniker

Visste du att Portar och Dörrar ger det första intrycket på alla byggnader?
Vi vill nu erbjuda dig som är en duktig Tekniker och som gillar att jobba självständigt ett utvecklande arbete med produkter inom Port och Dörr.

Du kommer jobba med KONE Modular Based Maintenance™ som är en av grundpelarna i vårt engagemang för att våra kunders portar och automatiska dörrar alltid ska fungera med säkerhet och prestanda av toppklass, där våra underhållsplaner för varje enskild byggnad och utrustning, tar hänsyn till dörrens driftmiljö och användning. Utifrån detta skapar du en underhållsplan som är avsedd att förlänga utrustningens livslängd.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni att jobba med dörrlösningar som är säkra, har goda miljöeffekter och flexibla designer för att garantera att persondörrar och industriportar skapar ett smidigt och säkert person- och varuflöde.

Beskrivning

Jobbet innebär att du dagligen utför service och underhåll på portar och automatiska dörrar, visst montagearbete förekommer. Som serviceinriktad tekniker kommer du att kunna dra stor nytta av om du har en bakgrund inom mekanik, elinstallationer, och att du har färdigheter som problemlösare med förmågan att se sammanhang inom tekniska konstruktioner, har du elkompetens på svagström så är det mycket meriterande.

Du ska till exempel:

  • Ute på service/ reparationsbesök se möjligheter till förbättringar som är kopplat till produkten
  • Jobba med underhållet inom våra olika produkter och för jobbet måste du vara självgående, ha en mycket god prioriteringsförmåga och kunna fatta snabba operativa beslut om det behövs.
  • Planera och strukturera dina arbetsdagar själv inom ett serviceområde och dagligen utveckla dina färdigheter inom förebyggande underhåll, felsökning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad industri-, drift-underhålls inriktad gymnasieutbildning eller en

YH-utbildning inom Underhåll, Mekanik, eller annan utbildning vi bedömer likvärdig. B körkort är ett krav, och du måste behärska svenska och engelska. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-02-17. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Peter Apelgren 072 554 48 09 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010 – 218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan
#LI-SCA
Mer info
Kontaktperson Lena Sjö
Telefon 0102184030
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. Vi förstår oss på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader. Det vi kallar People Flow. 2018 hade KONE en omsättning på 9,1 miljarder euro och vid årets slut över 57 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland