Installationstekniker

Installationstekniker

Vi erbjuder dig ett varierat och spännande jobb som förebyggande felsökare på ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen, där du, tillsammans i ett team av 10 kollegor med stor yrkesstolthet och bred kunskap inom felsökning, service och underhåll och i nära samarbete med trekommer ge bästa service till 3 av våra största kunder.

Du kommer dagligen att jobba med service- och underhållsarbete och kommer aktivt och proaktivt felsöka på våra produkter för att maximera säkerheten, minska vårt underhållsarbete samtidigt som driftstopp och kostnader ska minimeras. KONE står inför nya spännande utmaningar, och vi är i en expansiv fas med att möta framtidens krav på innovativa lösningar.

Du ska till exempel:
  • Jobba dagligen med felsökning, mekaniskt och/eller elektriskt underhåll, och vara beredd att ta i om det behövs
  • Sporras av motgångar; Du kallar det att utmana dig själv och tar detta som en självklarhet att utvecklas
  • Förstå att samarbete är nyckel till framgång, oavsett mellan dig, kunden och vårt försäljningsteam
  • Jobba löpande med förebyggande underhåll och förbättrings åtgärder
  • Tillsammans med dina kollegor ha totalansvar för både befintliga och kommande enheter
  • Vara en del i modifiering av befintlig utrustning samt vid installation av våra produkter ute hos våra kunder
Kvalifikationer

Vi söker dig som har jobbat ett tag med underhållsservice med en god teknisk förståelse, du har en avslutad Teknisk- eller Industri gymnasieutbildning eller YH-utbildning inom Underhåll, El eller Automation, alt utbildning som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har en bakgrund från arbete inom felsökning av elkomponenter från tillverkningsindustrin, jobbat med styr och reglerteknikregler, och har ett stort intresse av teknik och mekanik. Har du jobbat inom hissbranchen, och söker nya utmaningar? Då är det mycket meriterande! B körkort är ett krav och engelska kan du, eftersom det är vårt koncernspråk.


Som person är du noggrann och serviceinriktad person som har god förståelse av förebyggande underhåll och dess utveckling. Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Du gasar när det behövs men du har också förmågan att stänga av jobbet när du inte jobbar för att återhämta dig och njuta av livets andra delar, balans i livet helt enkel.
Om tjänsten

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-01-28. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse. Är du intresserad av att jobba med arbetsberedskap, så är detta möjligt. Du kommer ha en servicebil och utgår från din bostad. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen
Mer info
Kontaktperson Lena Sjö
Telefon 010-2184030
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 28 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.