Installationstekniker

Installationstekniker

Vi erbjuder nu ett varierat jobb som Installationstekniker där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara ute på installationer hos våra kunder. Med en god förståelse för helheten, och med ett intresse att montera felsöka och reparera, arbetar du med frihet under ansvar för att lösa de problem våra kunder kan tänkas ha.


I rollen har du mycket kontakt med våra kunder och du kommer att ställas inför både små och stora tekniska utmaningar, där du tillsammans med dina kollegor i teamet kommer att ansvara för att skapa bästa möjliga personflöden i stadsmiljöer.

KUNSKAP, UTBILDNING

Självklart har du ett genuint intresse för teknik, tar ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ.


Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket, där ingen dag är den andra lik. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och är en kollega man tycker om. Du skall tycka om att arbeta med teknik och installationer, gillar utveckling och är nytänkande. Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning Drift- Underhåll, Fordon, El, Teknik, Automation eller utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete med installationsarbeten. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och felsökning av elektronik. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. För denna tjänst behöver du ha B-körkort. Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att söka dig till oss!


Som vår Installationstekniker är du den personen som är ute på plats hos våra kunder för att lösa problem och du är företagets ansikte utåt i fält. Vi ser därför att du har stort kundfokus samt en ambition att alltid ge service av bästa kvalitet. Vi jobbar ibland i oljiga miljöer och du ska gilla att jobba med händerna och inte dra dig för att ta egna initiativ om det skulle behövas
Mer info
Kontaktperson Lena Sjö
Telefon 010-2184030
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 28 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare.


KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se