Hisstekniker till Stockholm Norra

Hisstekniker till Stockholm Norra

Nu söker vi en engagerad och positiv Tekniker med inriktning mot el/automation/elektronik och förebyggande underhåll. Som tekniker hos oss på KONE arbetar du med helhetsansvar i ditt distrikt med en blandning av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning, till akuta uppdrag ute hos en av våra större kunder.

I den här rollen kommer du ha eget ansvar för en av våra större kunder, och kommer ha din placering hos kunden på heltid. Du är ansiktet utåt för KONE, och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper. Du kommer ha dagliga kontakter med kunden och finns som stöd för att minimera störningsfria flöden i fastigheten. Därför är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och är serviceinriktad. Har lätt för att samarbeta med alla typer av människor.

Våra marknadsledande hissar levereras nu med inbyggda uppkopplingar, vi levererar uppkopplade underhållstjänster till våra kunder som innebär att du kommer jobba med digitala lösningar. Denna kunskap har du skaffat dig genom din utbildning, eller genom att ha ett genuint intresse för digitalisering och uppkopplad teknik. Du behöver inte vara en expert på programmering, men behöver förstå hur det funkar och vara intresserad av vad det kan ge våra kunder.

Formella krav

Du har arbetat som Tekniker inom FB/Avhjälpande underhåll i minst 3-4 år från hissbranschen och har god vana av självständigt underhållsarbete inom el och mekanik. Krav att du har minst en gymnasial utbildning från EL/Automation/Mekanisk/Underhåll eller det vi bedömer likvärdig. Du har ett stort intresse för att metodisk felsökning och hitta lösningar, duktig på elektronik och vara tekniskt intresserad. Har kunskaper inom El grundlära A och B. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du måste hantera digitala handdator, känna dig bekväm att använda mejl och MS Office. Svenska i tal och skrift ett krav samt bra språkkunskaper i engelska. B Körkort ett krav. För rollen behöver du ha certifikat för: Heta Arbeten, Fallskydd, Första Hjälpen, Mobila Arbetsplatsformar. Har du erfarenhet av arbete med sprinkler och brandlarm är det meriterande, saknar du dessa kunskaper kommer vi utbilda dig inom detta.

För att passa i rollen krävs det att du är lösningsorienterad, bred tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och har ett intresse för andra människors input. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper hos KONE.

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-04-19 Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distrikschef Cecilia Rosquist 073-303 05 75 alt

Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.