Front line Engineer Customer Solution Engineering, KONE

Front line Engineer Customer Solution Engineering, KONE

Som Front Line Engineer på Customer Solution Engineering kommer du att vara med och bidra till att skapa unika hisslösningar hos våra kunder, tillsammans med teamet jobbar vi hela tiden med att hitta engagerande kundupplevelser under hela projekttiden via god planering, utveckling och genomförande av våra olika hissprojekt.

I rollen som Front Line Engineer jobbar du i nära samarbete med ansvarig säljare med att förbereda kommande och sålda hissprojekt, genom att stödja säljaren i offertarbetet, välja komponenter och säkerhetsställa de tekniskt och ekonomiskt mest fördelaktigaste kundlösningar.

Du ansvarar även för inköp av material från våra fabriker samt underleverantörer. Detta är en roll mitt i hjärtat av vår verksamhet. I rollen ingår olika kontaktytor internt såväl som hos kunden, kundens representant, konsulter och i viss mån besiktande myndighet. Förutom tekniskt stöd till säljarna stöder du även distriktschefer och hisstekniker internt.

Som person är du samarbetsvillig, målinriktad, kommunikativ och arbetar på ett positivt och naturligt sätt med både kunder och kollegor. Du besitter förmågan att hantera många saker samtidigt och är noggrann i ditt arbete.

Vi söker dig

Som är en nyfiken person med stort tekniskt intresse och tänker på ett naturligt lösningsfokuserat sätt. Du har erfarenhet av att fatta egna beslut, är affärsorienterade med en god förståelse för projektförsäljning. Du har utmärkta kommunikations- och nätverkskunskaper och har en god förståelse för komplexa tekniska lösningar. Du pratar och skriver flytande engelska. Du gillar att dokumentera dina resultat och förbättra befintlig dokumentation. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet från teknisk projektplanering från ex tillverkande industri eller likande. Har du likande erfarenheter från hissbranschen är det mycket meriterande, vidare behöver du ha erfarenheter inom SAP och tidigare vana att arbeta i CAD, samt MSOffice.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-04-25. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Nina Reichenwallner 08- 752 35 05 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Placeringsort: Stockholm

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Materialteknik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.