Fältsupport och utbildare rulltrappor till KONE

Fältsupport och utbildare rulltrappor till KONE

Vill du få användning av din tekniska talang och din problemlösningsförmåga? Vill du ha ett självständigt arbete med många kontakter både internt och externt? Nu söker KONE en samordnare för rulltrappor med placering i Stockholm men även annan ort är möjlig.

Som samordnare är ditt huvudsakliga uppdrag att ge support till våra tekniker inom området rulltrappor. Du går på schema och har en omväxlande roll där du roterar mellan utbildning, telefonsupport och fältsupport. Utbildning är en stor del av din roll och du kommer både planera utbildning, ta fram material och hålla i utbildning.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET
För att lyckas i din roll behöver du ha:
  • Utbildning inom el på minst gymnasienivå alternativt dokumenterad erfarenhet inom liknande arbete.
  • Goda Kunskaper om rulltrappor, både mekaniskt och elektriskt.
  • B-körkort.
  • Grundläggande kunskaper inom MS Office.
  • Goda färdigheter i såväl det svenska språket som engelska språket.
Du kommer att få den utbildning du behöver för uppdraget.

Då arbetet är självständigt behöver du vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Du har mycket kontakt med KONEs medarbetare och kunder och behöver vara kommunikativ, samarbetsvillig och ha en god känsla för service. Arbetet består till stor del av problemlösning varför du behöver vara lösningsfokuserad, ha ett stort engagemang och vara nyfiken. Vi kommer att lägga stor vikt vid din inställning och intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånsportal. Tjänsten är på heltid och tjänstebil ingår.

SÅ ANSÖKER DU
Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-07-09. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Bedoire, Technical Field Support Manager 08-752 37 33 eller Tina Bergdahl, Rekryteringsspecialist på tfn. 010-218 40 21.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 9 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2016 omsatte KONE 8,8 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 52 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och den dagliga praxisen. Vi följer all praxis om etik i företaget och vi försöker utveckla en samarbetskultur där medarbetare litar på och respekterar varandra, och där bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter som hjälper dig att uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ger dig möjlighet att leva ett sunt och balanserat liv.