Distriktschef Port och Automatiska Dörrar, Stockholm

Distriktschef Port och Automatiska Dörrar, Stockholm

Till vår Region Stockholm inom affärsområde Port och Automatiska Dörrar söker vi en Distriktschef med placering i Kista, där du med eget distriktansvar, ska leda och motivera dina medarbetare så vi når våra uppsatta mål. Som vår Distriktschef ansvarar du för att dina medarbetare dagligen jobbar med service och underhåll på portar och automatiska dörrar, för att skapa ett smidigt och säkert person- och varuflöde ute hos våra kunder.

Tjänsten är en ledande befattning, med personal- och budgetansvar, där du arbetar nära den dagliga verksamheten och nära ditt team på 13 servicetekniker. Du har ansvar för- och medverkar aktivt till att resurser nyttjas effektivt och att verksamheten ständigt utvecklas, med ett stort kommersiellt driv. I ditt ansvarsområde ingår att allt operativt arbete ute på fältet sker i enlighet med gällande lagar, avtal, företagspolicy och arbetsmiljöregler.

Du säkerställer tillsammans med ditt team att distriktets kunder får den skräddarsydda service man beställt, skapar stor pålitlighet genom snabb service, och hela tiden håller våra kunder uppdaterade på de servicejobb som utförs. Ni jobbar proaktivt och håller nära dialog med kunderna för högsta kvalitet och i rätt tid. Du förväntas även följa upp och analysera finansiella- och operativa nyckeltal som en del i detta.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet från liknande yrkesroll. Eftersom våra projekt styrs i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Goda kunskaper i engelska, tal och skrift. Körkort är ett krav.

Som ledare är du en målinriktad, engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i organisationen. Du är kundfokuserad och lyssnar på våra kunders behov samt skapar förutsättningar för dina medarbetare att vara detsamma. Du är därtill kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

För att lyckas i rollen är du van att ha många olika kontaktytor, du är teknisk kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende alltifrån tekniker till VD.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att skicka in din ansökan senast sista ansökningsdag är 2019-10-28

Har du frågor är du välkommen att
kontakta: Sven Jansson 08- 752 36 97 eller Lena Sjö Rekryteringsspecialist på tfn. 010-218 40 30

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.