Distriktschef KONE Metro, Stockholm

Distriktschef KONE Metro, Stockholm

Som Distrikschef PSR (Packaged Service Repairs) KONE Metro kommer du främst arbeta med underhållsplanering för ditt team inom el- och mekaniskt underhåll och med uppdrag att förse kunden med överenskommen tillgänglighet inom rulltrappor och hissar enligt avtal.

Med våra marknadsledande uppkopplade hissar och rulltrappor hjälper vi våra kunder att forma sina digitaliserings- och innovationsstrategier. När våra produkter är uppkopplade kan du tillsammans med ditt team vara med och bidra till en helt ny typ av användarupplevelse. Denna kunskap har du skaffat dig genom din utbildning, eller genom att ha ett genuint intresse för digitalisering och uppkopplad teknik.

Du leder det dagliga arbetet för teknikerna samt ansvarar för både kort- och långsiktig underhållsplanering. Du medverkar i beslut om arbetssätt, resurser och organisation inom ditt område. Du agerar även som kontaktperson mot både interna och externa kontakter. Du kommer planera reparations- och underhållsarbeten vi utför. Uppdragen är både akuta och planerade och innebär ansvar för resurssamordning av medarbetare och underentreprenörer. En gemensam nämnare i samtliga uppdrag är att säkerheten kommer först.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Prioritera och samordnaunderhållsaktiviteter på en övergripande nivå
  • Kontinuerligt identifiera, analysera och lösa tekniska problemställningar
  • Utveckla och planera den strategiska utvecklingen av reparationer och underhåll
Att arbeta med planering, uppföljning och siffror faller sig naturligt för dig. Du håller bra ordning och reda i dina uppdrag och uppskattar att ha en roll med ansvar.

Vi kommer lägga mycket stort fokus på dina personliga egenskaper och söker en ledare med förmågan att skapa ett resultatbaserat och innovativt ledarskap. Du är en trygg, tydlig, prestigelös och kommunikativ ledare som stimuleras av att se din omgivning växa. Att skapa och bibehålla relationer och förtroende, både internt och externt, är naturligt för dig. Du har ett konsultativt arbetssätt och du kan visa omtanke men ändå ställa krav.

Rollen ställer krav på att du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Formella krav

Vi vill att du har en bred teknisk utbildning eller motsvarande och som vi bedömer likvärdig tillsammans med minst 5 års erfarenhet gärna från ledande befattning inom underhållsplanering med inriktning mekaniskt/reparations och underhåll. Tidigare arbete från och kunskaper om tekniken kring rulltrappor och hissar är mycket meriterande.

Vi vill att du som söker drivs av att arbeta med människor! Du är en trygg, inspirerande, coachande ledare som är en förebild för dina medarbetare. Du pekar ut riktningen åt ditt team och är mån om att bidra till att skapa en miljö där dina medarbetare får utrymme och stöd att växa i sin roller. Som Distriktschef är du lyhörd, kommunikativ och anpassar dig till ändrade förhållanden. Du tar initiativ till förändring och använder våra värdegrunder som ledstjärna i arbetet. God datavana, mycket goda kunskaper inom MS Office, vana att jobba i stödsystem, engelska i tal och skrift. Kan ta tuffa beslut och stå för dessa. Beredskap var 4:e vecka ingår i rollen.

SÅ ANSÖKER DU

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-03-12. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Manager Stefan Wallin 08 752 3737 eller Lena Sjö Rekryteringsspecialist på tfn. 010-218 40 30

Välkommen med din ansökan !
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 13 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.