Distriktschef CTU (Construction Time Usage) Stockholm

Distriktschef CTU (Construction Time Usage) Stockholm

Vi söker nu en Distriktschef till vår avdelning, Construction Time Usage – CTU i Region Stockholm. I rollen jobbar du hela tiden i projektform och ansvarar tillsammans med teamet för att säkerställa optimal tillgänglighet under varje unikt byggprojekt, ansvar för utrustningens prestanda och säkerhet, och minskande stilleståndstid. Kraven på varje byggarbetsplatsen är unik och du jobbar uteslutande med att besluta om varje projekts unika steg fram till leverans mot slutkund.

Ett av de största logistiska utmaningarna av nybyggnationer är att få byggarbetare och varor till rätt plats vid rätt tidpunkt. Med optimal planering och rätt kombination av flödeslösningar för människor, byggare sparas hundratals arbetstimmar varje dag, och veckor eller till och med månader på varje projekt. Med våra hissar säkerställer vi bästa möjliga tillgänglighet under hela byggtiden.

Teamet ansvarar för att efter avslutat projekt ska varje KONE CTU-hiss omvandlas snabbt till byggnadens permanenta hissar. Skyddande material tas bort, interiörer och landningsmaterial är installerad, samt annan utrustning är installerad och slutbesiktning och hantering av besiktningsanmärkningar.

Vi kommer lägga mycket stort fokus på dina personliga egenskaper och söker en ledare med förmågan att skapa ett resultatbaserat och innovativt ledarskap.

Du är en trygg, tydlig, prestigelös och kommunikativ ledare som stimuleras av att se din omgivning växa. Att skapa och bibehålla relationer och förtroende, både internt och externt, är naturligt för dig. Du har ett konsultativt arbetssätt och du kan visa omtanke men ändå ställa krav.

Rollen ställer krav på att du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten. Detta är en ny roll i vår verksamhet. I rollen ingår många kontaktytor internt såväl som hos kunden, kundens representant, avdelningar inom KONE, besiktande myndighet.

Formella krav

Vi vill att du har en bred teknisk utbildning eller motsvarande och som vi bedömer likvärdig tillsammans med minst 5 års erfarenhet av en arbetsledande roll/projektledning. Vi vill att du som söker drivs av att arbeta med människor! Du är en trygg, inspirerande, coachande ledare som är en förebild för dina medarbetare. Du pekar ut riktningen åt ditt team och är mån om att bidra till att skapa en miljö där dina medarbetare får utrymme och stöd att växa i sin roller. Som Distriktschef är du lyhörd, kommunikativ och anpassar dig till ändrade förhållanden. Du tar initiativ till förändring och använder våra värdegrunder som ledstjärna i arbetet. God datavana, mycket goda kunskaper inom MS Office, vana att jobba i stödsystem, engelska i tal och skrift. Kan ta tuffa beslut och stå för dessa.

Eftersom denna tjänst kommer att innebära distriktsansvar förutsätter vi att du bor inom distriktet. För att lyckas i rollen är du van att ha många olika kontaktytor, du är teknisk kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende alltifrån tekniker till VD. Resor i tjänsten förekommer.

Distrikt: Distriktsansvar Region Stockholm

SÅ ANSÖKER DU

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-02-14. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Manager Sven Jansson 08 752 36 97 eller Lena Sjö Rekryteringsspecialist på tfn. 010-218 40 30
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.