Customer Service Admin, KONE Kista

Customer Service Admin, KONE Kista

Är du pålitlig och vill skapa den bästa kundupplevelsen? Då är denna roll antagligen något för dig! Hos oss blir du blir en del av ett gediget, innovativt och globalt företag med en stark kultur.

KONE genomgår en spännande utveckling. Vi vill stärka vår serviceavdelning genom att anställa en administratör med en naturlig drivkraft till vårt kontor i Kista. I teamet kommer du att arbeta proaktivt och effektivt med administration av reparationer till fastigheter och hyresbostäder i hela landet.

För att förbli en attraktiv leverantör på marknaden söker vi dig som kan bidra till att vi utmärker oss genom att vara en bra, professionell och trovärdig partner både internt och externt. Du får chansen att självständigt utveckla och utöka befintliga kundrelationer.

Vad krävs för att lyckas i rollen?
 • Du gillar att arbeta i system för att snabbt uppfylla kundens behov.
 • Du trivs i rollen som "spindeln i nätet".
 • Du har ett intresse för modern teknik
 • Du har en förståelse för hur man bygger bra kundrelationer.
 • Du förstår vikten av bra kundservice och du håller en hög servicenivå.
 • Du kan hantera många ärenden parallellt.
 • Erfarenhet av kundservice är att föredra.
 • Du talar svenska obehindrat och god engelska. En förståelse för andra skandinaviska språk är ett plus.
Som person är du
 • Trovärdig och har en stark drivkraft
 • Självgående och ansvarstagande
 • Lösningsorienterad
 • Lagspelare med hög energinivå
 • Strukturerad och kvalitetsmedveten
 • Förtroende för din yrkesroll och kan stå för dina beslut
Slutligen letar vi efter dig som inspirerar och motiverar din omgivning. Våra värderingar – Customer, Care, Collaboration och Courage – stämmer bra in på dig.

Vi erbjuder

Ett spännande jobb med goda möjligheter till inflytande i en informell miljö med kompetenta och motiverade kollegor

Professionella och personliga utvecklingsmöjligheter i en bra arbetsmiljö

Fast lön, pensionssystem och sjukförsäkring

Du får möjlighet att bli en del av ett marknadsledande företag i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och är på Forbes lista över de mest innovativa företagen i världen. KONE är ett globalt företag med en platt organisation som kännetecknas av flexibilitet och öppenhet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i företaget både i den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en spännande och utvecklande roll, som kännetecknas av frihet under ansvar, och du får möjlighet att själv planera dina dagar.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Vi hanterar ansökningar löpande så ansök redan idag, dock senast den 25/9 2021. Har du frågor om tjänsten kontakta PSR Manager Carl Brickman på carl.brickman@kone.com. Vid frågor om din ansökan kontakta rekryteringsspecialist Sophie Rezaei på sophie.rezaei@kone.com. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Vi undanber oss även förfrågningar från bemannings- och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!
KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2020 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade ungefär 60 000 anställda i över 50 länder. Läs mer om oss på www.kone.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 25 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.