KO Mätteknik växer och söker nu Mätningsingenjörer/mätningstekniker

KO Mätteknik växer och söker nu Mätningsingenjörer/mätningstekniker

Vi söker dig som vill bli en i teamet och inte en i mängden.

Du arbetar som mätkonsult och har därmed mycket kundkontakt. I dina arbetsuppgifter ingår det att jobba med inmätning, utsättning och relationshandlingar. Vidare kan det ingå att skapa modeller för maskinstyrning i dina arbetsuppgifter. Du kommer jobba självständigt på ett eller flera projekt.

Du är en mättekniker som har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Kompetens och erfarenhet av programvaror som används i branschen.

Som person är du driven och positiv. Vi är ett härligt gäng med god sammanhållning och vi tror att du kommer trivas bra om du, precis som oss, hela tiden strävar mot att ha en trevlig arbetsplats med glada kollegor.

Vi arbetar i Stockholms området och jobbar med några av de största företagen inom branschen. Då du arbetar som konsult arbetar du med frihet under ansvar vilket brukar vara mycket uppskattat hos våra anställda.

Tjänsten kräver B-körkort samt att du hanterar svenska i tal och skrift.
Mer info
Kontaktperson Kimmo Olofsman
Telefon 08225422
Email Mejla Kimmo Olofsman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.komatteknik.se/
Sista ansökningsdag 13 okt 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KO Mätteknik AB är ett konsultföretag som utför all slags mätning inom bygg och anläggning. Från den enklaste utsättningen till avancerad tredimensionell mätning. Utsättning av vägar, tunnlar, hus, anläggningar, ledningar etc. Vi beräknar volymer med SBG Geo, Topocad eller TBC. Vi använder oss av moderna totalstationer, GPS, digitala avvägningsinstrument och skanners och UAS system. Vi investerar alltid i den senaste tekniken.