Ansvarig till Kajsas på Kajen

Ansvarig till Kajsas på Kajen

Kajsas är ett familjeägt företag med två fasta sommarserveringar i Stockholm och syns även ute på stan under olika evenemang.KAJSAS på KAJEN är beläget vid Barnängsbryggan på Södermalm. På KAJSAS lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och fina råvaror och som anställd kommer du jobba i ett tight team.

Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid har en hög klass av service och serverar gästerna den bästa maten vi kan producera. Under handledning av platsansvarig eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg, men erfarenhet är givetvis meriterande.

Bli en del av Kajsas crew..

Vi söker dig som vill jobba med oss och ge våra gäster en oförglömlig sommar. KAJSAS är en arbetsplats där vi lär av varandra och delar en glädje till mat, dryck och service.

Kajsas på Kajen söker nu glada, engagerade ansvariga med uppstart omgående. Som ansvarig på Kajsas kommer du vara stationerad på en av Kajsas enheter. Du arbetar den större delen av din arbetstid i drift.

Dina arbetsdagar innefattar alla tänkbara arbetsuppgifter inom café:
  • Beredning av maträtter
  • Öppnings och stängnings ansvar
  • Inköp och beställning av varor
Personalansvar
  • Schemaläggning samt ansvar för att ersätta sjuk/ledig kollega
  • Utbildning av nya medarbetare
  • Budget/ekonomiskt ansvar över och schemaläggning och inköp
Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Har ett intresse för mat och dryck. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som del av en grupp. Kvalitet och service är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv och trevlig.

På KAJSAS jobbar vi i en personlig och familjär miljö där personlighet och gruppsammanhållning är lika viktigt som kvalitén på maten och service och vi lägger därför stor vikt på att du är en öppen person som vill bidra med positiv energi till ett tight team. Vi hjälper varandra, behandlar varandra med respekt oberoende på person eller anställningsgrad, vågar fråga och visar stor omtanke för våra kollegor.

Har 2-3 års erfarenhet av branschen. Du gillar att leda och organisera, med stort intresse och engagemang för matlagning och service. Pratar och skriver svenska och engelska obehindrat, så du kan kommunicera med gäster och kollegor.

* Körkort är en merit

Tjänsterna vi söker är allt från heltid, deltid, enstaka dagar och är löpande från Mars/April. Arbetstiderna är varierande mellan 8:00 - 20:00 och påverkas även av väder. Lön enligt avtal.

Vi hoppas du vill bli en del i vårt glada team och vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Vi ser gärna att du använder dig av videoansökan för att bäst kunna lära känna dig.

För mer info om KAJSAS, kika in på www.kajsas.se eller på våra sociala medier.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretaget KAJSAS drivs av Eva och systrarna Elaine och Stephanie som skapar platser för umgänge runt om i Stockholm för dagens alla tillfällen.

Kajsas erbjuder mat och dryck som serveras med kärlek och omsorg. Det vi serverar är uteslutande av hög kvalitét. Medveten mat och dryck för en medveten publik som söker mer ekologiskt, närodlat och gärna svenska råvaror. Hos oss finns det plats för skratt och lek, våra besökare blir snabbt stammisar och känner sig hemma. Känslan är familjär och personlig. Vi är alltid på plats, besökarna kan komma "i vått och torrt" och njuta av en lugn oas.

Kajsa i Parken ligger i Vitabergsparken i en unik miljö. Kajsas i Parken är en sommarbistro med fullständiga rättigheter.

Kajsa på Kajen är beläget på Tegelviksgatan 68 vid Barnängsbryggan och är en av Södermalms mest besökta glass, kaffe och korvbar.