Medarbetare Kajsas på Kajen

Medarbetare Kajsas på Kajen

Kajsas på Kajen serverar ett brett sortiment av korv som serveras i bröd, på mosbrickor och i tunnbrödsrullar samt kaffe, dryck, fika och glass.

Tjänsterna vi söker är allt från ca 50-100 % ca 3-5 dagar i veckan.

Arbetet inkluderar kassaarbete, städning, beredning av fastfood, hantering av kaffemaskin samt andra sedvanliga arbetsuppgifter.

Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna den bästa maten vi kan producera. Arbetet innebär varierande arbetstider på morgonen, eftermiddagar, kvällar och helger. Under handledning av KAJSAS köksansvariga eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg, men viss kökserfarenhet är uppskattad.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från branschen.

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och ensam. Kvalitet och service är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv och trevlig! Vi lägger stor vikt på att du är en öppen person som vill bidra till ett tajt team.

På Kajsas hjälper vi varandra, behandlar varandra med respekt oberoende på person eller anställningsgrad, vågar fråga och visar stor omtanke för våra kollegor.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Är glad, social och utåtriktad
  • Har ett intresse för mat och dryck
  • Är flexibel och kan arbeta varierande tider
  • Noggrann och kan ta eget ansvar
  • Stresstålig
  • Arbetsmoral och förstår vikten av punktlighet
Du brinner för god service och att få nöjda och återkommande gäster – gästen går alltid först! För dina medarbetare är du pålitlig och effektiv. Du är stresstålig och kan utan problem hantera stressade situationer med flera utmaningar på en gång samt arbeta i ett högt tempo.

Säsong: November och löpande framåt sommaren 2021.

Lön: Enligt avtal

Vi hoppas du vill bli en del i vårt glada team och vi ser fram emot att få läsa din ansökan.
Mer info
Email Mejla KAJSAS PÅ KAJEN
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (31 dagar kvar)