Replenishment Planner, logistikavdelningen

Replenishment Planner, logistikavdelningen

K-rauta befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en Replenishment Planner för att stärka upp replenishment avdelningen.

En övergripande plan finns och nu söker vi dig som vill bli en nyckelspelare i teamet. Du bidrar med dina erfarenheter och drivkraft att vidareutveckla och genomföra så vi säkerställa en logistiktjänst i världsklass.

Arbetsbeskrivning
Som Replenishment Planner har du ett operativt ansvar för påfyllnad av varor till butik och centrallager utifrån ordinarie behovsmönster. Du ansvarar för optimering, utförande och effektivisering av vår produkttillgänglighet på K-rautas varuhus. Du ansvarar även för styrparametrarna i varuförsörjningssystemet Relex. I ditt uppdrag ingår också att ge god support och service till våra varuhus och du kommer att samarbeta med våra Kategorichefer vad gäller revidering, kampanjer och leverantörsuppföljningar. I rollen får du även ansvara för och delta i mindre och större förändringsinitiativ.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en akademisk examen eller annan relevant erfarenhet inom logistik. Du har även ett antal års arbetslivserfarenhet från varuflödesoptimering och inköpsnära arbetsuppgifter. Som Replenishment Planner handlar din vardag dels om att säkerställa en god tillgänglighet i våra varuhus. Den andra delen av din vardag handlar om att ge service till våra kunder samt säkerställa åtagande från våra leverantörer. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba med autopåfyllnadssystem och prognosarbete och har goda kunskaper inom MS Officepaketet främst Excel. Du har en pedagogisk förmåga och en serviceinriktad inställning för att säkerställa gott samarbete.

Då K-rauta befinner sig i en utvecklingsfas brinner du för att, med kunden i centrum, identifiera förbättrings- och effektiviseringsmöjligheter. Du har också en inre drivkraft och ansvarskänsla att vilja genomföra dessa förändringar för att underlätta för våra kunder.

Vad kan K-rauta erbjuda dig?
För dig som trivs i en föränderlig miljö och som ser dig själv som en pragmatisk problemlösare så kommer det finnas stora möjligheter att ta egna initiativ, vara med och påverka samt få personlig utveckling.

Har du frågor om tjänsten kontakta vår Replenishment Chef Emmy Wastesson, emmy.wastesson@k-rauta.se.

Vill du vara med i vår förändringsresa, kan detta vara rätt utmaning just för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan! K-rauta tillämpar personlighetstest och bakgrundskontroller som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.k-rauta.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är "av det rätta virket" för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.