Vi söker logistikmedarbetare till varuhuset i Järfälla

Vi söker logistikmedarbetare till varuhuset i Järfälla

Vi söker en ambitiös och positiv lagspelare till ett föräldravikariat. Vill du vara med på K-rautas resa mot branschens mest nöjda kunder?

På K-rauta arbetar vi i ett högt tempo, älskar försäljning och vill alltid ge bästa möjliga service i våra spännande kundmöten. Låter det kul? Läs mer nedan.

Logistikmedarbetare
Du ingår i ett team som ansvarar för all godsmottagning och varuutlämning. Du säkerställer ett effektivt varuflöde där varor som lämnar logistiken prickas av och kvalitetskontrolleras. Det är många kontrollpunkter som ska hanteras och du behöver ha ett noggrannt och effektivt arbetssätt. Du hanterar reklamationer gentemot leverantörer och säkerställer att kundorder levereras i tid. Tjänstens omfattning varierar mellan 75-100%. Tjänstens slutdatum är 2021-08-31

Din profil
Gymnasieutbildning och datorvana, gärna kunskaper i SAP. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och behärskar även engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av logistikarbete från liknande branscher och kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är mycket meriterande. Truckkort är ett krav.

Som person är du noggrann, nyfiken, lyhörd, kommunikativ och utåtriktad. Du har sinne för detaljer, förmågan att hålla många bollar i luften och trivs att samarbeta med andra.

Ansökan
Känns rollen ovan som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten? Hör då gärna av dig till vår Logistikchef Rebecca Kruus på mailadress rebecca.kruus@k-rauta.se.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid! Varmt välkommen att söka till oss på K-rauta!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Kruus
Telefon 070-455 69 40
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter.

I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn, vi hjälper dig från start till klart. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy och ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter omkring 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.