Medarbetare till högsäsong 2019 Stockholm

Medarbetare till högsäsong 2019 Stockholm

Är du vår nya stjärna?

Vi söker en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. Är det du? Varmt välkommen att söka till oss på K-rauta!

Inför högsäsongen 2019 behöver vi fler medarbetare av det rätta virket. Vi söker därför dig som vill arbeta med oss inne i varuhuset eller ute på vår byggård.

På K-rauta arbetar vi i ett högt tempo, älskar försäljning och vill alltid ge bästa möjliga service i våra spännande kundmöten. Låter det kul? Läs mer nedan om de olika roller som vi söker. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid!

Varumottagning Logistik
Som logistikmedarbetare ingår du i ett team som ansvarar för all godsmottagning och varuutlämning. Du säkerställer ett effektivt varuflöde där varor som lämnar logistiken prickas av och kvalitetskontrolleras. Du hanterar reklamationer gentemot leverantörer och säkerställer att kundorder levereras i tid.

På vårt varuhus i Kungens Kurva behöver vi även en person till Logistiken som utöver ovanstående har en del administrativa uppgifter samt analytiskt arbete. Denna tjänst är på 70% och sträcker sig mellan mars t om sista augusti med ev möjlighet till förlängning.

Säljare inne i varuhuset eller ute på byggården
Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa kunden på bästa sätt. Det innebär bland annat försäljning, varuexponering och kassaarbete. Alltid med en servicenivå i världsklass!

Din profil
Du har gymnasieutbildning och god datavana, gärna kunskaper i SAP. Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med antingen försäljning, kassa eller logistikarbete. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är mycket meriterande. För tjänst inom Logistik är truckkort ett krav, och för 70%-tjänsten inom Logistik på varuhuset i Kungens Kurva är goda kunskaper i Excel och ERP meriterande.

Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och utåtriktad. Du är en problemlösare med förmågan att hålla många bollar i luften och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och lever efter mottot att ingenting är omöjligt.

Ansökan
Känns någon av rollerna ovan som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv. Glöm inte att ange vilket varuhus du önskar jobba i samt vilken av tjänsterna som du söker.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring någon av tjänsterna? Hör då gärna av dig till våra kontaktpersoner som är angivna här intill.

Vi hoppas att just du är vår nästa stjärna! Välkommen med din ansökan!Mer om K-rauta


K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden och Baltikum. Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är "av det rätta virket" för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

(sökord: säljare, kassa, logistik, varumottagning, lagerarbetare, godsmottagning)
Mer info
Kontaktperson Kay Lee
Telefon +46 0 8 562 269 01
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.