Inspirerande och affärsdriven Produktkoordinator

Inspirerande och affärsdriven Produktkoordinator

K-rauta AB och Onninen AB är båda bolag i finska K-Groupkoncernen. Bolagen har rötter i ett land som ställer höga krav så vi vet att kvalitet lönar sig i längden.

Verksamheterna är olika i de två bolagen; K-rauta har 18 byggvaruhus i Sverige och där hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke. Onninen erbjuder heltäckande material- och informationsflödeslösningar till entreprenörer, industrin, offentliga organisationer och är återförsäljare av tekniska produkter samt leverantörer

Så oavsett om det gäller ombyggnation i hemmet, byggplatsen, entreprenörer eller industrin så är K-rauta och Onninen en partner du kan lita på och som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi har samma "kund och kvalitet i allt vi gör". Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. . Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum, Ryssland och Polen

Det innebär också att ledarskapet och medarbetarskapet är viktiga delar, för vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Stödfunktionerna som Finans, HR och Fastighet sköts gemensamt för båda bolagen.

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta och Onninen.

Arbetsuppgifter och ansvar

En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att administrera produktlivscykeln i form av att nyregistrering, uppdateringar och utfasning av artiklar i våra system. Förutom det kommer du att registrera nya artiklar och koordinera informationen med produktchef, logistik och Masterdata. Du är också ansvarig för införskaffandet av artikeldata från leverantörer och förbereda presentationen av artiklar i online-handeln. Rollen innebär också att du har ett stort samarbete med övriga funktioner i den globala organisationen.

Din profil

Du har relevant gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du en högskole- eller KY-utbildning inom området är det mycket meriterande. Du har minst tre års erfarenhet av arbete med masterdata, och gärna inom detalj- eller grossistleden. Att du hanterar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift är en förutsättning, samt mycket goda kunskaper i Excel och de övriga Officeprogrammen. Du behöver ha mycket erfarenhet med att jobba i SAP och STEP och gärna från tidigare arbeten inom detalj- eller grossistleden.

Vi ser att du har ett genuint intresse för effekterna av kommunikationen inom produktsortimentet och att du därför brinner för att identifiera och föreslå effektiviseringar utifrån ett företagsperspektiv inom funktionen masterdata. För att lyckas i rollen bör du vara en person som är öppen för nya arbetssätt och idéer, är strukturerad, har god analytisk förmåga och är van att agera ansvarfullt. Du är lösningsorienterad, har stor förståelse för hur ditt arbete påverkar verksamheten och resultat.

Du är en person med stort driv som är flexibel, kommunikativ och utåtriktad som giller att arbeta i en tempofylld miljö i ständig förändring. Du har en hög servicekänsla, är socialt kompetent, öppen och lyhörd. Du är självständig, initiativrik och gillar att jobba i ett företag i stor förändring. Du drivs av att ta ansvar för vidareutveckling och implementering av processer, rutiner och system inom ditt område. Och du gillar att samarbeta med kollegor på andra avdelningar för att få bästa möjliga försäljningslösning.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag om du passar in på ovanstående profil. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Ansökan snarast.

Onninen och K-rauta tillämpar bakgrundskontroller och personlighetstester som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring rekryteringen eller tjänsten kontakta då gärna chefen, Börje Oskarsson, borje.oskarsson@onninen.com , +46 70 2093659

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 20 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Haparanda i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.