Innesäljare, Stockholm

Innesäljare, Stockholm

Innesäljare
Stockholm

Trivs du i ett arbete med fokus på service och nöjda kunder? Då kan du vara vår nya innesäljare!

Köksbörsen växer och söker nu en innesäljare som ska bemöta våra kunder dagligen för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare ska du arbeta med uppsökande försäljning och kundvård. Du kommer att ta emot alla kunder på utställningen, visa vårt sortiment och rekommendera dem våra olika produkter. Du har ansvar över att utställningen/testköket alltid är i ordning och ser snyggt ut. I rollen kommer du att ta emot inkommande order/beställningar från kunder och hantera reklamationer. Du ska bemöta våra kunder väl och rekommendera dem rätt produkter efter deras behov.

I dina arbetsuppgifter ingår även att sitta i telefonväxeln, skicka ut nyhetsbrev till våra kunder och hjälpa till vid mässor. Du kommer att få en gedigen produktgenomgång/internutbildning av våra säljare och följa med fältsäljare ut på kundbesök.

Din profil

Vi söker en utåtriktad och affärsmässig innesäljare som trivs med kundkontakter och har förmågan att bygga goda och långsiktiga relationer. Du är driven, självständig och tycker om att jobba mål- och resultatinriktat. Du trivs med ett högt tempo, är strukturerad, ordningsam och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter när det är mycket att göra. Du kanske säljer kök till privatpersoner idag. Vi ser gärna att du är köks- och matintresserad.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet från försäljning
  • Erfarenhet från branschen med kunskap av liknande utrustning/produkter
  • B-körkort och god datorvana.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Rekryteringskonsult Ulf Hammar på tel. 070-606 31 00.

Välkommen med din ansökan!

Köksbörsen är prispressaren på nya och begagnade restaurangmaskiner och annan storköksutrustning. Köksbörsen AB har egen import av restaurang- och storköksutrustning från Europa och Asien. Vi jobbar inte med dyra mellanhänder utan hos Köksbörsen så får du rätt pris på din storköksutrustning redan från början. Vi levererar och projekterar kompletta restaurangkök och storköksutrustning över hela Sverige och vi har alltid det mesta i lager både av nya och begagnade restaurangmaskiner. Besök vår hemsida www.koksborsen.com.

Sökord: innesäljare, telefonförsäljare, kundservice, kundmedarbetare, säljare, kök
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!