Säljare, Stockholm

Säljare, Stockholm

Vill du arbeta med kvalitetsprodukter? Känner du dig bekväm med våra värdeord; kunniga, trevliga och stabila? Trivs du i en operativ roll i en teamorienterad företagskultur? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker nu en

Säljare Byggfackhandeln - Stockholmsregionen

Arbetsuppgifter
Din uppgift som säljare blir att bearbeta Byggfackhandeln i Stockholmsregionen (Stockholm, Uppsala, Västerås och Linköping) och sälja in oss som leverantör av exklusiva träprodukter (väggpaneler och beläggning för golv/trall). Du utgår från hemmakontor i Stockholmsregionen. Vår försäljning till byggfackhandeln är i snabbt ökande och du skall bidra till att denna utveckling fortsätter.

För att nå framgång trivs du med att skapa och utveckla affärsrelationer. Det gör du genom att ha öka våra kunders kunskaper om vårt produktsortiment samt att ha en hög servicenivå. Vi ger dig ett professionellt säljstöd.

Din profil
Du är idag verksam som fältsäljare mot byggfackhandeln. Du trivs i en operativ roll och gillar att bygga affärsrelationer. Du gillar att ha ett stort eget ansvar där din egna drivkraft och initiativförmåga är en viktig nyckel till framgång.

Vi erbjuder
Fast lön + bonus. Tjänstebil samt övriga relevanta säljhjälpmedel och kollektivavtal.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Kärnsund Wood Link bildades 1971 och vi har sedan dess levererat trä- och träbaserade material från leverantörer över hela världen. Idag har vi vårt säte i Kållered söder om Göteborg och utgör tillsammans med det finska dotterbolaget OY Skandinaviska Träimport en koncern med ca 25 medarbetare. Tillsammans omsätter koncernen ca 200 MSEK. På Kärnsund Wood Link har vi direktimporterat och levererat exklusiva trämaterial till den träförädlande industrin, båtvarven och bygghandeln i mer än 40 år.

Med hjälp av vårt globala nätverk av leverantörer levererar vi allt från konstruktionsstöd till färdig vara. Vi importerar alltid direkt utan mellanhänder för att säkerställa pris, kvalitet och tillgång. I samarbete med ledande leverantörer arbetar vi aktivt tillsammas med våra kunder för att kunna leverera produkter som är framtagna för deras specifika behov. Oavsett om detta gäller anpassade dimensioner och kvalitetssortering till båtvarven, specialanpassade material till träförädlande industrin eller ett effektivt sortiment av produkter till bygghandeln. Besök gärna vår hemsida, www.karnsund.se

Sökord: sälj, säljare, försäljning, försäljare, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 11 nov (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!