Fältsäljare, Stockholm

Fältsäljare, Stockholm

Fältsäljare Stockholm

Nu söker vi en orädd säljare till vårt "Direct Sales - team"!

Arbetsuppgifter

Som säljare på Kärcher kommer du att arbeta med tydligt uppsatta mål, där du självständigt bedriver ditt försäljningsarbete ute på fältet. Du kommer främst att utveckla redan befintliga direktköpande kunder genom att bedriva merförsäljning samt att hitta nya affärsmöjligheter.

Tillsammans med distriktets Key Account Manager kommer du bearbeta större nyckelkunder och strategiska återförsäljare, men du kommer även självständigt bearbeta mindre och medelstora bolag inom Facility Managementbolag, industrier, restauranger, butiker .m.m. Du kommer att sälja och förmedla kunskap av professionella rengöringsprodukter, där du med hjälp av ingenjörer och teknisk support kommer att få hjälp att svara på tekniska frågor angående vårt breda produktsortiment.

Vi erbjuder

Som säljare hos Kärcher kommer du att ha tillgång till branschens största produktportfölj, och du kommer att representera ett internationellt och välkänt bolag. Som säljare hos oss kommer du att få tillgång till vår egna säljakademi, så både innehåller allmän utbildning och våra produkter, men där det även finns möjlighet att åka till moderbolaget i Tyskland på säljutbildning. Du kommer att erhållas fast lön + bonus, tjänstebil, tjänstepension och andra allmänna förmåner.

Din profil

Vi söker dig som har en positiv inställning, affärsdriven och har god planeringsförmåga. Du har en ödmjuk framtoning och agerar prestigelöst mot våra kunder och tillhandahåller dem hög service. Som säljare hos Kärcher förmedlar du kunskap av rengöringsprodukter och har därför förmågan att kunna kartlägga kundens unika behov och ser långsiktighet i den försäljningen som du bedriver.

Kravprofil
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • B-körkort
  • Minst grundläggande kunskaper i Office-paketet.
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Urval sker löpande Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 12 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivarenAlfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. Kärcher är världsledande tillverkare av innovativa rengöringsprodukter för professionella användare. Sortimentet omfattar bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. Kärcher ABs huvudkontor finns i Göteborg och med säljare, återförsäljare och servicepartners i hela landet. Idag jobbar drygt 80 personer på Kärcher AB. Läs mer om Kärcher AB på www.karcher.se

Sökord: fältsäljare, account manager, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, säljare, försäljare, försäljning